Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
14 Май 13, 23:36 / Автор: www.chairpro.bg/
Уникални за пазара 3D столове пуска ChairPro
Уникални за пазара немски столове пуска най-новият специализиран магазин за столове в България – ChairPro.
Уникални за пазара немски столове пуска най-новият специализиран магазин за столове в България – ChairPro. Някои от дизайнерските модели позволяват 3D движение на седалката във всички посоки и дават възможност на седящия да тренира гърба си, докато почива или работи в офиса. Това са столовете от серията Sitness.

Новите столове, които ще предлага ChairPro, са изработени от висококачествени продукти от немския производител Topstar. Асортиментът включва директорски, работни, ергономични офис столове, табуретки и столове за специална употреба. Всички те са произведени в Германия и се отличават с изключително качество, издръжливост и иновативен дизайн, както и се предлагат в множество свежи цветове.

Всички продукти Topstar се предлагат с 3 години гаранция и ще се доставят директно от Германия до всяка точка на България напълно безплатно за клиента.

Новият немски асортимент ще се предлага не само в България, но и в ChairPro Румъния, Пошла, Чехия, Испания, Италия, Великобритания – всички страни, където ChairPro предстои да отвори врати до края на годината.

Topstar е компания, основана през 1949 г. в Германия като фабрика за дървени столове. През 1976 г. компанията добавя към своя асортимент и производството на офис столове. Към днешна дата Topstar разполага с производствена база от 100 000 м2 и капацитет от 10 000 стола на ден. Компанията е сертифицирана по международните стандарти за качество и управление на околната среда ISO 9001:2008 и ISO 14001-2009.

ChairPro е най-новият международен проект на Office 1 Superstores International Inc., собственик на марката „Office 1 Superstore“ в цял свят. Tой стартира пилотно от България на 1 март 2013 г. Гамата от продукти, които виртуалният магазин предлага, включва: директорски, посетителски и работни офис столове, ергономични, детски, столове за кафе, ресторанти и трапезария, както и аксесоари за тях. Всички артикули се доставят от доказали се и сертифицирани производители от цял свят и се отличават с красив дизайн, висока издръжливост и голямо разнообразие от дамаски, цветове и надеждни механизми.

За Контакти:Силвия Щинкова

Източник:
http://www.chairpro.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1124