Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

14 Май 13, 23:47 / Автор: LG
Мониторът LG IPS ColorPrime отличен с награда Best Photo Monitor на TIPA за 2013
Мониторът на LG 27EA83 получи престижната награда, благодарение на реали-стичните си цветове и високо качество на картината
LG Electronics (LG) обяви, че мониторът ColorPrime (27EA83) е отличен с наградата Best Photo Monitor за 2013 от Technical Image Press Association (TIPA). Със своя IPS дисплей, висока резолюция и богата палитра от цветове, устройството на LG е изключително подходящо за фотографи и графични дизайнери.

„Истинска чест е да получим признание от TIPA за нашия монитор ColorPrime,“ каза Ил-геун Куон, старши вицепрезидент на LG Electronics IT Busi-ness Unit. „Тази награда свидетелства за лидерската позиция на LG в индустрията по отношение на качеството на графичните изображения. С високата си резолю-ция и възможности за калибриране, нашият монитор ColorPrime е подходящ за работа и с най-детайлите графични изображения. LG ще продължи да произвежда високотехнологични монитори в търсене на възможно най-доброто качество на картината.“

LG ColorPrime е с WQHD резолюция и възпроизвежда 99% от цветовата гама Adobe RGB. Екранът на монитора може да бъде завъртян на 90 градуса, което позволява неговата ориентация в зависимост от конкретните нужди на потребителя. Всеки монитор 27ЕА83 е фабрично калибриран и притежава сертификат за допълнителни фини настройки от експерт на компанията. За осигуряване на по-прецизни цветове и добра картина LG предлага външен цветови калибратор, оптимизиран за тази цел.

Мониторът ColorPrime използва панел, базиран на IPS технологията на LG, който осигурява качество на картината, широк зрителен ъгъл и понижена умора на очите при работа. Със своите функции 4-Screen Split и Dual Link-Up, мониторът предлага възможности за мултитаскинг. 4-Screen Split разделя дисплея на четири сегмента, показани в различна конфигурация и съотношение. Функцията Dual Link-Up позволява едновременното свързване и използване на две различни устройства с монитора. Моделът ColorPrime 27EA83 е идеален за професионалисти от филмовата индустрия, фотографи, графични дизайнери и всички, за които е от значение високото качество на възпроизвеждане на цветовете и образите.

TIPA е сред най-влиятелните медийни асоциации за фотография и изображения в света. В нея членуват представители на 29 списания от 13 различни държави. Всяка година членовете на асоциацията отличават най-добрите продукти на годината в 40 категории, по четири основни критерия – технология, иновативност, лесно използване и цена. Тази година официалното връчване на наградите на TIPA за 2013 г. ще се проведе през месец юни в Токио, Япония.

Източник: LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9546