Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

14 Май 13, 23:49 / Автор: Aiko
Aiko решава вечната младоженска дилема „пари в брой или няколко ненужни сервиза“
Мебелни магазини Aiko стартират иновативна услуга, с която максимално да улеснят младите двойки и техните гости в избора на подаръци за сватбения ден. Предложението, наречено „Сватбена маса“, кани всички бъдещи съпрузи сами да изберат подаръци измежду асортимента на веригата. След това младите двойки могат да поканят гостите на брачната церемония да ги зарадват с артикули от предварително направената селекция.

„Изборът на подаръци е едно от най-големите предизвикателства пред младоженците и техните гости в навечерието на сватбения ден. Винаги съществува риск бъдещото семейство да получи дузина дублиращи се сервизи или да постави гостите си в неудобно положение, като им поиска пари в брой. „Сватбена маса“ е идеалното решение на тази дилема. С услугата всеки гост може да избере и закупи подарък, който със сигурност ще се хареса и който отговаря на финансовите му възможности“, коментира Петър Василев, маркетинг мениджър на мебелни магазини Aiko.

След като бъдещото семейство избере желаните артикули, екипът на Aiko ще ги подреди на „Сватбената маса“ на младоженците в специално декорирано помещение в магазина. Така гостите ще могат максимално бързо да открият желания подарък.

Услугата „Сватбена маса“ е безплатна за бъдещото семейство. Нещо повече – Aiko също има подарък за тях - ваучер за предстоящи покупки в магазините от веригата на стойност 10% от цената на артикулите, закупени от техните приятели и роднини.

Ако всички подаръци, избрани от младоженците и подредени на сватбената маса, са вече закупени, консултантите от Aiko ще предложат подаръчен ваучер. Ако някой от гостите няма възможност да посети магазина, специалистите от веригата ще го обслужат по телефона или чрез елелетронна поща, като запазят избрания от него продукт. Ако част от избраните артикули останат без купувач, младото семейство няма ангажимент да ги закупи впоследствие.

Услугата вече се предлага в магазин Aiko на адрес в София „бул. Европа № 441“, като в бъдеще ще бъде достъпна и в другите обекти на веригата

Източник: Aiko

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1136