Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
18 Май 13, 15:30 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Среща-дискусия с изпълнителния директор на ПРОФИ КРЕДИТ България Здравко Райчев се проведе в УНСС
Креативността, искреността и амбицията за развитие са сред основните качества, които работодателите ценят, когато наемат на работа млади служители без опит. Това заяви изпълнителният директор на ПРОФИ КРЕДИТ България Здравко Райчев пред студенти в УНСС в рамките на среща-дискусия, организирана от Бизнес клуб УНСС. Темата на срещата на студентите с мениджъра на ПРОФИ КРЕДИТ България беше "Има ли правила по пътя на успешната кариера".

Пред участниците в дискусията Райчев представи пътя на собственото си развитие и значението на опита, натрупан в различни сфери на бизнеса. Той сподели с присъстващите и практически съвети за израстване и успех по време на следването и след завършване на университетското образование. "Не се притеснявайте да грешите, защото грешките са част от опита, който всеки от нас трупа по пътя на развитието си", посочи Райчев. Той акцентира върху важността на собствената мотивация и на мисленето извън рамките на ограниченията при преследването на собствените цели.

Студентите имаха възможността да получат отговори, свързани с реализацията във финансовата сфера, от изпълнителния директор на една от водещите небанкови финансови институции в България, която е част от международна финансова група. След края на срещата представител на отдел "Човешки ресурси" на ПРОФИ КРЕДИТ България представи стажантската програма на компанията, като желаещите да кандидатстват имаха възможността да подадат своето CV на място.

ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Profireal Group със седалище в Холандия. До момента освен на българския пазар групата оперира и в Чехия, Полша и Словакия. ПРОФИ КРЕДИТ България предлага нецелеви потребителски заеми за физически лица, а от 2012 г. – и специализирани заеми за бизнеса. Компанията има изключително добре развита търговска мрежа, като покрива над 73% от територията на страната. През ноември 2012 г. дружеството отбеляза 6 години успешна работа на българския пазар. От своя страна Profireal Group оперира успешно на пазарите от 1994 г. насам.


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2052