Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
16 Май 13, 09:06 / Автор: Интер Експо Център - София
ЗЕМЯТА като ледена скулптура
Тази неделя, 19 май, в градинката на Народния театър „Иван Вазов“ ще бъде представена ледената арт инсталация „ВОДАТА на ЗЕМЯТА”, изработена от два тона кристален лед, в който са замразени континентите на нашата планета.
Тази неделя, 19 май, в градинката на Народния театър „Иван Вазов“ (http://new.nationaltheatre.bg/bg/) ще бъде представена ледената арт инсталация „ВОДАТА на ЗЕМЯТА”, изработена от два тона кристален лед, в който са замразени континентите на нашата планета.

Следвайки принципите на социалната отговорност, инициаторите на проекта - Интер Експо Център-София (http://iec.bg/bg) и творците от Ice Sofia, имат за цел да привлекат общественото внимание върху проблемите на водата днес и разумното използване на водните запаси, както и по атрактивен начин да разнообразят формите на изкуството на открито. Арт инсталацията е посветена и на кандидатирането на София за Европейска столица на културата през 2019 г.

Знаем, че 70% от човешкото тяло е съставено от вода, както и че 71% от площта на Земята е покрита с вода. Тъжен факт е обаче, че над 1,1 млрд. от жителите на Земята нямат достъп до питейна вода. Дълг и отговорност на всеки от нас е да контролираме замърсяването на течащите води и опазването на околната среда, защото запасите от питейна вода на Земята са на изчерпване.

Всички, които през неделния ден посетят парка, освен че ще се забавляват, ще имат и възможност да научат много интересни факти за водата и нейното значение.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРЕД ФОНТАНИТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР „ИВАН ВАЗОВ“
В 10.30 Ч., НА 19 МАЙ 2013 - НЕДЕЛЯ

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс (http://iec.bg/bg) и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти:nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1145