Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Обучение

17 Май 13, 15:28 / Автор: Balkan Services
Балкан Сървисис ще обучава мениджъри по стратегическо планиране чрез Business Intelligence софтуер
Събитието се организира от консултантската компания Балкан Сървисис и е насочено към изпълнителните директори и собствениците на предприятия у нас, финансови и оперативни директори, ИТ мениджъри, главни счетоводители и други потребители, работещи с голям обем бизнес данни
Защо ни е система за Business Intelligence, какви са ползите и предимствата от този тип софтуер и как той може да повиши конкурентоспособността на предприятията – тези и други сходни въпроси ще бъдат във фокуса на обучението „Стратегическо управление чрез ефективна система за анализ и репортинг“, което ще се проведе на 21 май, в столичния Център за образование и култура „Илиев“ към Американския университет в България. Събитието се организира от консултантската компания Балкан Сървисис и е насочено към изпълнителните директори и собствениците на предприятия у нас, финансови и оперативни директори, ИТ мениджъри, главни счетоводители и други потребители, работещи с голям обем бизнес данни.

„Днес компаниите генерират все по-голямо количество данни, които остават неизползвани, въпреки че крият сериозни бизнес възможности и са неизчерпаем извор за оптимизацията на процесите и повишаване на ефективността. Другите класове системи като ERP, MRP, CRM или ТРЗ не позволяват на бизнес потребителите да правят анализи в движение от множество източници с удобен, интуитивен интерфейс. Именно тук е ролята на Business Intelligence софтуера, който може значително да повиши конкурентоспособността на една компания“ - посочва Владимир Рашев, управляващ партньор на Балкан Сървисис.

Участниците в обучението ще бъдат подробно запознати със софтуера от клас Business Intelligence (бизнес анализи), с неговите предимства и ролята му за по-ефективното взимане на управленски решения, както и за проследяване на ключовите показатели за производителност (KPI – Key Performance Indicators). Ще бъде представено Business Intelligence решението QlikView и ще бъде акцентирано върху неговата мобилна версия за смартфони и таблети. Експерти от Балкан Сървисис ще представят и добри практики от проекти на компанията за внедряване на BI софтуер в различни типове предприятия.

Повече информация за обучението е достъпна на адрес:
http://balkanservices.com/events_news.php?id=nextEvents

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД (http://balkanservices.com/) предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management. Ефективните бизнес решения, които внедрява компанията са насочени към цялостна оптимизация на бизнес процесите. Продуктовото портфолио на компанията включва Atlantis ERP – цялостно решение за планиране и управление на фирмени ресурси, QlikView Business Intelligence - решение за Reporting, ad-hoc анализ и Key Performance Indicators (KPIs), Microsoft Dynamics CRM – цялостно решение за управление връзките с клиенти, IT поддръжка и услуги, изготвяне и управление на Европейски Проекти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://balkanservices.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4811