Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
20 Май 13, 12:15 / Автор: CKBB
ASUS представи пълна гама от Z87 дънни платки
ASUS, ROG, TUF и WS дъна, базирани на Intel® Z87 чипсет, отговарят на различните нужди – от ежедневна работа до специални нужди и екстремен гейминг
ASUS представи пълна гама от дънни платки, свързана с новия чипсет Intel® Z87, предназначен за четвъртото поколение Intel® Core™ процесори. Новите дънни платки съчетават ексклузивни технологии, които обуславят повечето от възможностите на Z87, с предложения от ASUS и сериите Republic of Gamers (ROG), The Ultimate Force (TUF) и WS (workstation), предоставящи най-доброто изживяване на потребителите, стабилно представяне и възможности за ъпгрейд.

“Екипът на ASUS притежава огромен опит и както винаги сме убедени, че ще предложим на нашите потребители най-доброто с новите дънни платки. Към всеки модел сме прибавили и всепризнати ексклузивни технологии и сме горди да обявим, че предлагаме най-пълната серия от Z87 дънни платки, които пускаме едновременно“, коментира Джаки Хсу, корпоративен вицепрезидент и генерален мениджър на отдел „Продажби“ в ASUS Open Platform Business Group.

Серия дънни платки на ASUS с изцяло нова концепция
Дънните платки на ASUS са в изцяло нов, златен цветови десен, символизиращ постоянството при налагането на най-високите стандарти за иновации, производителност и надеждност. Заменяйки предишната синя гама с уникална златна краска върху обновените радиатори, ASUS подчертава философията си винаги да предлага най-иновативните дънни платки за всяко поколение. От близо четвърт век ASUS е водеща компания в проектирането и изработването на дънни платки, като поддържа тесни връзки със световната PC DIY (Do it yourself) общност. Златистото покритие на новите дънни платки набляга на добрия вид на интериора на компютърните системи, като двуцветният десен на дънната платка пасва много добре на традиционния черен цвят на компютърните кутии. Златните радиатори на новите ASUS Z87 дънни платки използват форми, вдъхновени от механиката на луксозните ръчно изработени часовници. Многообразни и многопластови, новите радиатори имат по голяма площ за по-добро разсейване на топлината и използват фино резвбован и полиран метал, който им придава допълнителен блясък. Като такива, Z87 дънните платки на ASUS са също толкова радващи окото, колкото и са водещи в индустрията със своята надеждност, стабилност и ексклузивни функции.

Множеството предложения покриват широк спектър от клиентски сегменти, започвайки с високия клас Z87-DELUXE, която предлага най-много функции и висока свързаност. Z87-A е насочена към повече основни дейности, като запазва изключителни характеристики на ASUS и представянето на Z87. Допълнителните модели, разположени между тях, са Z87-PRO и Z87-PLUS. Z87I-DELUXE добавя Z87 към mini-ITX, а Z87 WS отговаря на изискванията на приложенията за работни станции, включително професионален дизайн и създаване на съдържание.

ASUS залага на технологията Dual Intelligent Processors 4 с 4-Way Optimization, интегрирайки функции, които помагат на потребителите да контролират по нови начини персоналния си компютър. Чипът за контрол на производителността TPU, процесорът за управление на енергията, технологията за контрол на напрежението DIGI+ и Fan Xpert 2 могат да бъдат активирани с едно кликване на мишката, за да осигурят оптимизация в реално време, по-добра енергийна ефективност, прецизен контрол на напрежението и подобрена работа на охлаждането. Когато потребителите са далеч от компютъра, дънната платка автоматично минава в режим на работа Away Mode, позволявайки теглене или стриймване на съдържание с минимална консумация на енергия. Ексклузивният 4-Way Optimization подобрява възможностите на компютъра за гейминг, работа и забавление.

Z87 за геймъри и овърклокъри
ROG вече предлага изцяло обновената платка MAXIMUS VI HERO за най-запалените геймъри, които искат да изпитат качеството на световно известния бранд на по-достъпна цена. Серията е допълнена и от гейминг микро ATX картата MAXIMUS VI GENE, която разполага с две звукови карти SupremeFX, достигащи до 115dB SNR, и Sonic Radar системата за указване на местоположението и източника на звука по време на игра. MAXIMUS VI GENE допълнително е снабдена и с mPCIe Combo II с подобрени мрежови опции и възможности за трансфер на данни с новия формат NGFF SSD.

Флагманът на серията MAXIMUS VI EXTREME запазва традицията на ROG за поставяне на световни рекорди и при Z87. Тя се предлага заедно с OC Panel – конзола за мониторинг и овърклок в реално време, която може да бъде поставена в слота за флопи четец или да се използва като външно устройство. MAXIMUS VI EXTREME пристига също така и с DDR3 памет на над 3GHz.

Подобрено охлаждане и възможности за модификация
TUF SABERTOOTH Z87 беше показна заедно с GRYPHON Z87, първата микро ATX TUF дънна платка. И двете разполагат с преминалото през множество сурови тестове TUF охлаждане и надеждни компоненти като произведените в Япония 10K Black Metallic кондензатори, които издържат 20% по-висока температура и имат 5 пъти по-дълъг живот.

Охлаждащата повърхност Thermal Armor е с нов дизайн за повишаване на въздушния поток на SABERTOOTH Z87, докато задните плочи TUF Fortifier защитават дънните платки от огъване и накланяне. Dust Defender добавя специални заграждения, които защитават слотовете и конекторите срещу натрупване на частици, удължавайки живота на системата.

Всичко посочено по-горе е присъщо за SABERTOOTH Z87, докато GRYPHON Z87 осигурява на потребителите по-гъвкав избор с допълнителния GRYPHON ARMOR KIT (предлаган отделно), който ъпгрейдва наличните Thermal Armor, TUF Fortifier и Dust Defender.

Най-доброто качество, осигурено още от първия ден
Всички ASUS ROG, TUF и WS Z87 дънни платки са преминали през стриктни тестове за качество и съвместимост с останалите продукти на пазара. ASUS тества всяка дънна платка буквално със стотици комбинации от периферни устройства, памет и мрежови карти от почти всяка марка и търговец на пазара. Картите преминават също така през най-взискателните стрес тестове в индустрията, доказвайки своята стабилност, надеждност и дълъг живот.
Дънните платки ASUS, ROG, TUF и WS Z87 ще се предлагат от средата на 2013 г.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1756