Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
22 Май 13, 08:37 / Автор: LG
LG в сътрудничество с DJ Pretty Lights за музикалното видео “AROUND THE BLOCK”
Най-новият клип на изпълнителя поставя монитора на LG IPS 21:9 UltraWide в центъра на креативния процес
София, 21 май 2013 г. – LG Electronics (LG) партнира на DJ Pretty Lights –изгряващата хип-хоп звезда Дерек Винсент Смит, за създаването на видео към по-следния му хит Around the Block (http://bit.ly/18634xA)

С UltraWide мониторите на LG Смит успява да покаже артистичната си визия за песента Around the Block. Концепцията на видеото е свързана със симбиозата между човека и технологиите, и по-конкретно – между Смит и UltraWide монито-рите. Със своите широки екрани и усъвършенствани възможности за мултитас-кинг, устройствата са подходящи за експериментаторския подход на Смит в съз-даването на музика и видео.

„В лицето на IPS монитора LG разполага с невероятен продукт и ние сметнахме, че най-ефективният начин да изтъкнем неговите характеристики, е чрез предста-вяне, което зрителите да харесат,“ каза Кевин МакКеон, главен криейтив проду-цент в Strawberryfrog. „Pretty Lights е майстор в собственото си изкуство. А въз-можността да го видиш как създава музика и прави още няколко неща едновре-менно на монитора е най-вдъхновяващият начин да се разкаже тази история.“

Мултитаскинг за креативни музикални начинания
Мониторът UltraWide е отличен инструмент в дигиталните среди, помагайки на артистите да усъвършенстват своя ритъм и да реализират креативната си визия. 29-инчовият размер и съотношението на екрана 21:9 позволява на потребителите да преглеждат и работят върху документи в няколко отворени програми. По този начин те по-лесно редактират, комбинират и създават съдържание на монитора. Функцията 4-Screen Split удобно разделя екрана на четири сегмента, които могат да бъдат организирани в многообразие от полезни конфигурации само с няколко допълнителни кликвания.

Характеристиката Dual Link-Up удовлетворява изискванията за мултифункцио-нални устройства на всички артисти, които държат на дигиталните ефекти в творбите си. Функцията улеснява свързването на две отделни устройства към монитора – например, за миксиране на звук и записване, като така създава усещане за по-силна креативност.

Видеото Around the Block ще бъде част от албума A Color Map of the Sun. Почита-телите на Pretty Lights могат да го поръчат предварително на CD, винил или в ди-гитален формат от официалния уебсайт.

Източник: LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5386