Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
22 Май 13, 08:41 / Автор: Apeiron Communication
Стартира третото издание на конкурса за ефективни вътрешни комуникации в Европа – Grapevine Awards
Стартира приемът на проекти за участие в третото издание на Grapevine Awards – конкурсът, отличаващ креативността и високия професионализъм на специалистите в областта на вътрешните комуникации в Европа. От 2013г. наградите Grapevine отварят врати за международно участие с нови категории и допълнителни специални отличия. Крайният срок за подаване на проекти е до 14 юни 2013г. Организатор на конкурса е Apeiron Academy, част от Apeiron Communication, с подкрепата на първата професионална мрежа на вътрешни комуникатори в България – Клуб Вътрешен Комуникатор.
От 2013г. конкурсът отваря врати за участие на български и чуждестранни агенции и организации. Участието е отворено както за екипи, използващи вътрешен ресурс за изпълнението на проект/ кампания, така и за съвместни проекти на вътрешни екипи и външни агенции. В конкурса могат да участват проекти/ кампании, насочени към вътрешните публики на една организация, реализирани в периода януари 2012 г. – март 2013 г. Срокът за подаване на проекти за участие в Grapevine Awards 2013 е до 14 юни 2013г.

Тази година конкурсът Grapevine Awards ще приема проекти в пет категории – обновени съобразно развитието и тенденциите в сферата на вътрешните комуникации в Европа:

• Вътрешнокомуникационна кампания
• Вътрешнокомуникационна програма/ кампания за ангажиране на служителите
• Вътрешноорганизационно събитие
• Вътрешна медия
• Най-добра програма/ кампания на чуждестранен вътрешен екип или агенция.

Участниците в конкурса ще се състезават и за специалните отличия на конкурса, които от тази година са:

• Награда за Комуникационен лидер – отличие, което отдава заслужено признание на успешните комуникационни лидери в организациите.
• Награда за Креативност – за най-изобретателен, нискобюджетен подход за постигане на комуникационните цели във вътрешноорганизационна кампания.

Проектите в конкурса ще бъдат оценявани от жури, съставено от български и чуждестранни специалисти. Председател на журито на Grapevine Awards 2013 e Кевин Рък – преподавател и консултант с над 20-годишен опит в сферата на ПР, вътрешни комуникации и управление на промяната и създател на квалификационните програми за вътрешни комуникации на престижния британски институт за ПР (the Chartered Institute of PR).

Пълна информация за конкурса, категориите и условията за кандидатите и проектите можете да откриете в Регламента на конкурса Grapevine Awards 2013 на новия уебсайт на Apeiron Academy.

Победителите в конкурса Grapevine Awards 2013 ще бъдат обявени в края на юни 2013г. по време на петото юбилейно издание на междунaродната конференция за вътрешни комуникации „Успешните комуникации започват отвътре”. Традиционно във фокуса на програмата са някои от най-горещите теми и проблеми за комуникационните специалисти като работодателска марка, ангажираност на служителите, измерване на резултати.

Сред потвърдилите досега гост-лектори са Ан Пилкингтън, Том Кроуфърд – чуждестранни специалисти с богат професионален опит в държавни и мултинационални компании и организации. По традиция програмата на конференцията включва и участието на гост-лектор от сферата на културата и изкуствата – тази година това ще е диригентът Лучано ди Мартино.

За Контакти:

Ясен Ценков
Apeiron Communication
T 02/440 09 80
M 0885 145 875
Е ytsenkov@apeironcommunication.com

Източник: http://apeironacademy.com/bg/grapevine_awards/2013/contest/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1151