Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
23 Май 13, 15:40 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ОББ се включи в инициативата Месец на отворените врати за ученици
Банката посрещна представители на Националната търговско-банкова гимназия и Националната финансово-стопанска гимназия
ОББ отвори врати за ученици от Националната търговско-банкова гимназия и Националната финансово-стопанска гимназия, които гостуваха в рамките на инициативата Месец на отворените врати, провеждаща се под патронажа на вицепремиера Деяна Костадинова. Учебният център на ОББ в София посрещна ученици от двете училища, които се запознаха накратко с историята на банката, ключовите моменти от развитието й и корпоративните ценности. Гостите имаха възможността да научат от представители на ОББ с дългогодишен опит какви са реалните процеси, протичащи в една финансова институция, и да придобият практически поглед върху предметите, които изучават на теория в училище.

"В днешните изключително динамични условия и конкурентна среда при продуктите това, което отличава една банка от друга, е процесът на работа и организацията в самата финансова институция, както и културата на обслужване на клиентите", посочи Иван Кутлов, директор "Трежъри" в ОББ. Той говори пред учениците за функцията и значението на парите, историята на паричните отношения и етапите от развитието им. Кутлов провокира гостите с интересни въпроси и казуси, в които те трябваше да използват натрупаните знания, които да свържат с приложението им в практиката.

Емилия Иванова, директор "Управление на човешките ресурси" в ОББ, запозна учениците с основните корпоративни ценности на банката: поддържане на доброто й име, създаване на доверие у клиентите, уважение към колегите, екипен дух и подкрепа на благотворителността. Иванова изтъкна изключителното значение, което имат служителите за облика на една банка и за изграждането на доверието към нея, като подчерта, че това е един от основните приоритети, които ОББ следва. "Постъпвайки на работа трябва да знаете, че вие сте важни, независимо колко малка ви се вижда позицията, която заемате. Вие имате своята изключително важна роля, тъй като сте част от "оркестъра", в който всеки трябва да върши добре своята работа, за да се получи добър цялостен резултат", посочи Иванова. Тя насърчи младите хора да започват реализацията си от най-ниското стъпало в дадена институция, за да могат да преминат през различни позиции и да натрупат опит във всеки един етап от израстването.

"ОББ предлага не само банкови услуги, а заедно с другите дружества от групата на NBG в България затваря кръга на финансовото обслужване на клиентите – застраховки, факторинг, лизинг, управление на активи. Като модерна и иновативна банка ОББ залага на развитието на най-съвременните продукти и услуги, както и на най-иновативните канали за комуникация. Гордеем се също така с цялостната политика, която сме развили и следваме, в подкрепа на културата, изкуството и спорта", каза Анка Костова, директор "Връзки с обществеността и спонсорство" в ОББ.

Учениците от двете гимназии представиха от своя страна проектите, които развиват, за виртуални компании от различни сфери, сред които и банкови институции, които им помагат да осъществят мост между учението и реалния бизнес.


За контакти:

Анка Костова
тел.. +359 2 8112375
моб: +359 887 31 59 61
e-mail: kostova_a@ubb.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1348