Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

23 Май 13, 09:56 / Автор: Ланком България
TP-Link представи безжичния двудиапазонен рутер Archer C7, който поддържа следващото поколение Wi-Fi стандарт
Това гарантира три пъти по-висока скорост за пренос на данни и го прави много добър избор за услуги като висококачествен (HD) пренос на видео, видеоконференции, споделяне на екрана по време на работа, онлайн игри и други задачи, изискващи голям мрежов капацитет
Производителят на мрежово и комуникационно оборудване TP-Link представи новия си безжичен двудиапазонен Gigabit рутер Archer C7 AC1750, който поддържа следващото поколение Wi-Fi стандарт 802.11ac. Това гарантира три пъти по-висока скорост за пренос на данни и го прави много добър избор за услуги като висококачествен (HD) пренос на видео, видеоконференции, споделяне на екрана по време на работа, онлайн игри и други задачи, изискващи голям мрежов капацитет. Достъпната цена на устройството, както и лесната му употреба го правят подходящо за малки и средни фирми, както и за домашни потребители. Моделът може да се използва ефективно за обезпечаване на малки и средни по големина офиси, изложбени площи и шоурумове, конферентни зали, хотели и заведения. У нас той се предлага от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Едно от ключовите предимства на AC1750 е възможността за едновременна работа на честота 2.4GHz при скорост 450Mbps и на честота 5GHz при 1300Mbps, което гарантира общ капацитет за безжичен пренос на данни от 1.75Gbps. Това позволява много по-голяма гъвкавост и обезпечава съвместната работа на голям брой приложения. Така например прости задачи като изпращането на електронна поща или браузването в интернет могат да бъдат осъществени през диапазона 2.4GHz, докато такива изискващи значителен капацитет като онлайн видео, онлайн игри и др. могат да се осъществят по същото време през диапазона от 5GHz, без да си пречат. Трите външни 5dBi антени, които обслужват предаването на честота 5GHz и трите вътрешни антени за 2.4GHz гарантират максимално безжично покритие и надеждност навсякъде, включително и в най-отделечените точки на дома или офиса, както и в коридори, дворни пространства и т.н.

Чрез режима Guest Network Access устройството позволява защитен Wi-Fi достъп за гости, споделяйки домашната или офисната мрежа. Archer C7 разполага с два USB порта за свързване на принтери, карти с памети, мултимедия и други външни устройства. Освен това рутерът е оборудван с един Gigabit WAN порт и четири Gigabit LAN порта, които гарантират много по-висока скорост от стандартните Ethernet мрежи. Моделът поддържа новия интернет протокол IPv6, което гарантира запазване на инвестициите, направени в мрежово оборудване.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: http://www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1424