Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
23 Май 13, 12:07 / Автор: Anett & Co.
Носителят на международното отличие Stevie Awards 2012 за Изпълнителен директор на годината гостува във Варна
На 27 май във Варна предстои осмото издание на инвестиционно предприемачески форум Biz2Bizi. Темата на събитието този път е "Социалните медии и успешният бизнес - мисия напълно възможна", а гост лектор ще бъде г-н Максим Бехар.
Вече почти година Варна е домакин на все по-популярния сред бизнеса в града, инвестиоционно-предприемачески форум Biz2Bizi. Поредицата от лектори, които се отзоваха на поканата на организаторите да споделят опит и знания, включва имена като Данаил Папазов (Изпълнителен директор на "Пристанище Варна" ЕАД), Александър Неделчев (създал и реализирал проект Пикадили), Бисер Варчев (Собственик и Управител на "Варчев Финанс" ЕООД), Красимир Узунов (Изпълнителен директор на „Интерсервиз Узунови” АД), инж. Пламен Андреев (Съсобственик и управител на Планекс Холдинг), Магърдич Халваджиян (продуцент и режисьор - основател и собственик на продуцентски къщи "Глобал филмс" и "Глобал вижън") и много други.
На 27 май във Варна предстои осмото издание на инвестиционно предприемачески форум Biz2Bizi. Темата на събитието този път е "Социалните медии и успешният бизнес - мисия напълно възможна", а гост лектор ще бъде г-н Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group - лидер в областта на обществените комуникации и връзки с медиите в България. През 2011 г. The Stevie Awards обявява M3 Communications Group, Inc. за „Най-добра PR агенция в Европа“, а The Holmes дава признанието за Best Consultancy в Източна Европа. През 2012 г. идва признанието за най-силна PR марка на българския пазар, според проучване на Superbrands. Максим Бехар е ковчежник и член на Изпълнителния съвет на най-голямата PR общност в света ICCO, член на Управителните съвети на "Българската асоциация на ПР агенциите", "Българския форум на бизнес лидерите", "Българския инвестиционен форум". През 2003 г. заедно с бившия губернатор на Невада Боб Милър, става основател и собственик на най-голямата българо-американска консултантска компания Miller & Behar Strategies за насърчаване на американски инвестиции в България. Награден е с отличие за „Изпълнителен директор на годината" в категория „Маркетинг и PR" на Stevie Awards 2012 и Мениджър на годината“ за 2012 г. според онлайн гласуване на бТВ, като част от конкурса за топ мениджъри на годината на списание „Мениджър“. През 2012 г. Максим Бехар е отличен и като „Бизнес комуникатор на десетилетието“, награда на Индийската асоциация за бизнес комуникации (ABCI) на бляскава галавечеря в Taj Mahal Palace в Мумбай.

Като инвестиционнo-предприемачески форум, Biz2Bizi си поставя за цел да стимулира иновативното и креативно бизнес мислене и да създава благоприятна среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Обучението се организира от специално подбрани финансови специалисти, лектори по предприемачество и мениджмънт, бизнес-ангели, консултанти в различни браншове, юристи и други специалисти, както от страната, така и от чужбина. Мисията на Biz2Bizi е да провокира сред обществото предприемаческо мислене и да помага за устойчиво развитие на бизнеса, организирайки периодични срещи. Те преминават през два етапа - лекционна част с дискусионен панел и уъркшоп, като всичко това се случва в рамките на по малко от 2 часа.
Мястото, където ще се проведе осмият Biz2Bizi форум, е конферентна зала „Варна” в Интерхотел „Черно море”, начален час – 18:00. След лекцията е организиран бизнес - коктейл с акцент създаване на ползотворни контакти и партньорства в Пиано-бар "Старс".
Вход за част лекция - с покани. Вход за коктейла – с предварителна резервация на телефон: 0988847827
За връзка с организаторите : info@biz2bizi.eu; http://www.facebook.com/Biz2bizi;
http://biz2bizi.eu/

За Контакти:office@anett.co

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.1057