Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

24 Май 13, 12:18 / Автор: edesign.bg
eDesign спечели най-много награди Forbes E-volution Awards
Тя беше избрана и за победител в категорията „Уеб агенция”
Българската дигитална агенция eDesign спечели най-голям брой награди от първото издание на конкурса Е-volution Awards на списание Forbes. Тя беше избрана за победител в категорията „Уеб агенция”, а освен това спечели първите места в категорията „Естетичен дизайн” със своя проект dangelicoguitars.com на американската компания D'angelico Guitars, както и в категория „Корпоративен уебсайт” с уебсайта vereia.bg на млечните продукти с марка Верея. По този начин eDesign се нареди на първо място сред общо 67 български технологични компании, които бяха отличени в 13 категории на наградите за инвоации Е-volution Awards 2013.

Сайтът vereia.bg е един от най-модерните уебсайтове на компания от хранително-вкусовата промишленост. Той обединява уникален дизайн с изключително лесно управление, позволяващо с два или три клика да се достигне до цялата значима информация – от продуктите на млечната компания, през контактите, системата за контрол и нейните кампании, до подробности за историята и традициите на марката Верея. От своя страна уебсайтът dangelicoguitars.com вече беше отличен и с двете най-престижни международни награди за уеб дизайн - FWA (Favourite Website Awards) - „Сайт на деня“, за 16 март 2013 г. и AWWWARDS - „Сайт на деня“, за 20 февруари 2013 година.

„Спечелването на най-голям брой награди от Е-volution Awards 2013 има голямо значение за нас по две причини. Първо, заради признанието, което получихме на този престижен форум и оценката на журито, в което участваха наистина значими фигури от българския технологичен сектор. И второ – поради естеството на категориите, в които бяхме избрани за победители. Екипът ни винаги се е стремил да създава уникални дизайнерски решения, както и ефективни корпоративни уебсайтове, които добавят стойност към бизнеса на клиентите ни. Затова и победата ни в категориите „Естетичен дизайн” и „Корпоративен уебсайт” е важна обратна връзка за ежедневната ни работа, а изборът на eDesign за най-добра уеб агенция затвърждава имиджа, който вече сме си изградили с десетки награди от България и чужбина“ - заяви Георги Костов, управляващ партньор на eDesign.

Повече за eDesign

eDesign (http://edesign.bg) e дигитална агенция от нов тип, предлагаща пълен набор от услуги, свързани с уеб и графичен дизайн, мултимедия, интернет и мобилен маркетинг, с фокус върху онлайн търговията, цялостната визуална идентичност и успешното уеб присъствие на своите клиенти. Тя е основана през 2004 г. и днес е най-награждаваната уеб агенция в България, а проектите й са еталон за качествени и нестандартни интернет решения. Избирана е три пъти за българска „Уеб агенция на годината“ - през 2008 г., 2010 г. и 2012 г., има над 60 награди и повече от 80 номинации в български и международни конкурси, включително и една от най-престижните награди в сектора - FWA (Favorite Website Award). В основата на успеха на eDesign е комбинацията от индивидуален подход, креативни решения, вниманието към детайлите, както и силния фокус върху бизнес ефекта за клиентите на компанията.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://edesign.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8592