Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
27 Май 13, 19:32 / Автор: УНИКА България
Клиентите на УНИКА България могат да получат обезщетение до 24 часа след завеждане на имуществена щета
УНИКА България ще предлага уникална услуга на клиентите си - експресно одобрение и завеждане на имуществени щети по телефона. Възможността ще важи както за застрахован дом, така и за автомобил с КАСКО полица.
УНИКА България ще предлага уникална услуга на клиентите си - експресно одобрение и завеждане на имуществени щети по телефона. Възможността ще важи както за застрахован дом, така и за автомобил с КАСКО полица. Застрахователната компания ще предлага тази опция на клиентите си чрез новостартиращия си Бизнес оперативен център.

Клиентите, сключили застраховки “КАСКО на МПС“, „У Дома и Щастлив“, „Бизнес План“ или „Бизнес План Компакт“ ще могат да се възползват от експресно одобрение по телефона и изплащане на обезщетението в рамките на 24 часа от регистрирането на претенцията, когато претенциите отговарят на зададени критерии и са до определена сума.

Например, ако клиент с полица “У Дома и Щастлив”(пакет „Престиж“), установи, че е бил наводнен от съседите през нощта и има мокро петно на тавана, ще може да се обади на тел.0700 111 50, да предостави необходимата информация и в рамките на 24 часа може да получи парично обезщетение до определен размер.

„Поставяме началото на нов модел за обслужване на клиентите на УНИКА по телефона със собствен кол център. Само с едно обаждане клиентите ще могат да получат актуална информация по техния застрахователен договор, или консултация за застрахователните решения, подходящи за тях. Грижата за клиента е от приоритетно значение за УНИКА България. Стремим се да бъдем максимално близо до клиентите си в България като инвестираме непрекъснато в развитието на търговската си мрежа и към момента разполагаме с над 120 точки на продажба в страната.” - заяви Николай Генчев, Главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Обаждайки се на тел. 0700 111 50, клиентите на УНИКА ще могат да се информират за актуален статус на заведени щети, къде се намира най-близкият офис на компанията или коя е най-подходящата застраховка и покритие за тях. Стремежът на УНИКА България е да осигури първокласна грижа за клиента и в тази връзка компанията ще предложи и възможността за SMS и имейл известяване за наближаваща дата за изтичане на полици.
Запазва се и възможността за завеждане на претенции за щети онлайн през сайта на компанията www.uniqa.bg. Едновременно със завеждане на автомобилна щета, потребителите ще могат да се консултират на www.uniqa.bg и кой доверен сервиз да изберат за ремонт на автомобилите си, ползвайки класацията, изготвена специално за клиентите от застрахователното дружество.

Откриването на кол център позволи на застрахователната компания да открие и 21 нови работни места като 50% от наетите служители са под 25 г. „Смятаме, че освен отлична услуга към клиента, успяхме да дадем шанс и на млади и будни хора, които искат да работят и да се реализират успешно в България.” - каза по-нататък в изявлението си г-н Николай Генчев.

За Контакти:

Десислава Алексиева
02/8156 863
Деси Монова
0878 98 08 61

Източник:
www.uniqa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9208