Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

28 Май 13, 09:34 / Автор: НЕТ1
НЕТ1 организира конкурс за детска рисунка на тема „Моят любим DISNEY герой“
В надпреварата могат да вземат участие деца от 4 до 12 г. възраст и при условие, че техните родители са клиенти на оператора
По случай деня на детето телекомуникационният оператор НЕТ1 организира конкурс за детска рисунка на тема „Моят любим DISNEY герой“. В надпреварата могат да вземат участие деца от 4 до 12 г. възраст и при условие, че техните родители са клиенти на оператора. Родителите на децата, желаещи да участват в конкурса, трябва да представят детската рисунка на посочената тема в най-близкия търговски офис на НЕТ1. Срокът за участие е 30 май. Наградите включват един таблет X-Tremer, подходящ за деца, както и десет комплекта награди от Disney.

„Компанията ни винаги се е стремила, да предоставя услуги и съдържание за всички членове на семейството и най-малките сред тях не правят изключение. Партньорството ни с водещата световна марка за детско съдържание DISNEY заема важно място в тази наша дългосрочна политика и затова решихме, да предоставим възможност за изява на най-малките, организирайки им конкурс за детска рисунка, посветена на техните любими герои“ - разказва Мария Божилова, Търговски директор на НЕТ1.

Участниците трябва да предадат своите рисунки в плик, като на гърба на рисунката трябва да бъдат вписани трите имена на детето и неговата възраст, както и трите имена и телефон за контакт на родителя, който е титуляр по договора с НЕТ1. Всеки участник има право да представи максимум три рисунки, но може да спечели най-много една награда от играта. Официалните условия на конкурса са публикувани на адрес:
http://net1.bg/uploads/file/Konkurs_detska_risunka_NET1.pdf

Изборът на най-добра рисунка ще бъде направен на 31 май от жури, включващо представители на НЕТ1 и Медиалинк – изключителен представител на Disney за България. Избраните рисунки ще бъдат обявени на 1 юни.

Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.
http://www.net1.bg/

За Контакти:http://www.net1.bg/

Източник:
http://www.net1.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1345