Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
29 Май 13, 14:01 / Автор: CKBB
ASUS представи видео картата GeForce® GTX 780
Хардуерът от ново поколение пристига с ексклузивни възможности за тунинг с помощта на технологията GPU Tweak и с NVIDIA® GPU Boost 2.0
ASUS представи новата си видео карта GeForce® GTX 780, която пристига с 28-нанометров NVIDIA® GK 110-300 графичен ускорител с 2304 CUDA ядра и 3GB GDDR5 памет с 384-битов интерфейс. Ядрото е клокнато на 902MHz, докато графичната памет работи на честота 6008MHz. С приблизително 50% повече изчислителна мощност от GTX 680, GeForce® GTX 780 предлага най-качествения гейминг и мултимедия под DirectX® 11. Картата поддържа антиалайзинг технологиите TXAA и FXAA за подобрено качество на изображенията и ясна картина по време на гейминг.

Освен всепризнатото си качество, ASUS осигурява на потребителите и възможността да извлекат максималното от картата с помощта на тунинг технологията GPU Tweak, а контролът на производителността и консумацията на енергия са фино балансирани благодарение на системата за управление на честотата NVIDIA® GPU Boost 2.0. По време на Computex 2013 в Тайпе, ASUS ще представи и видео карата с напълно обновено охлаждане GeForce® GTX 780 DirectCU II.

Мониторинг и контрол на видео карата с помощта на GPU Tweak

Ексклузивната функция GPU Tweak е специално обновена, за да извлече максимума от GeForce® GTX 780. Чрез интуитивния графичен интерфейс тя позволява на потребителите да настройват скоростта на работа на ядрото и паметта, оборотите на вентилатора и нивата на енергийна консумация. Също така, геймърите имат възможността за задаване на различни работни режими в специални профили, които лесно могат да бъдат променяни за всяка една игра.

NVIDIA® GPU Boost 2.0 – динамична настройка на тактовата честота
След дебюта на технологията GPU Boost при серията видео карти GeForce ® GTX 600, GPU Boost 2.0 пристига с нови функции за прецизна модулация на тактовата честота на ядрото. Съобразявайки се с натоварването, графичният ускорител интелигентно променя честотата на ядрото, за да оптимизира работата и консумацията на енергия. GPU Boost 2.0 добавя и функции за задаване на температурни прагове, повишен овърволтинг и настройки на течно охлаждане.###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1378