Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
30 Май 13, 14:10 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ОББ спечели две награди в конкурса PR Приз 2013
Банката беше отличена със специалната награда на КРИБ и 2-ра награда в категорията "Корпоративна PR кампания" за проекта си "20 години обединени в успеха"
С две награди беше отличена Обединена българска банка (ОББ) в тазгодишния конкурс PR Приз 2013. Банката спечели специалната награда на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и стана носител на 2-ра награда в категорията "Корпоративна PR кампания", получавайки признанието на авторитетната работодателска организация и на журито в конкурса за проекта си "20 години обединени в успеха", с който през 2012 г. беше отбелязан 20-годишният юбилей на банката.

Отличията в конкурса PR Приз бяха връчени снощи на тържествена церемония в столичния Гранд хотел София. Най-успешните PR проекти в България за изминалата година се състезаваха в общо 13 конкурсни категории и бяха оценявани от жури, съставено от едни от най-изтъкнатите PR специалисти в България, университетски преподаватели и чуждестранни PR експерти.

Наградата за ОББ в категорията "Корпоративна PR кампания" връчи Роналд Минчеф, управляващ директор на Edelman Бразилия и член на журито на PR Приз 2013. Втората награда за банката – специалният приз на КРИБ, връчи Ирина Йорданова, директор "Проекти, публични комуникации и КСО" в КРИБ.
"Изключително щастливи сме, че получаваме признанието едновременно на професионалната PR общност и на бизнеса за кампанията, с която през 2012 г. отбелязахме 20-годишнината на ОББ. Уверени сме, че тази кампания е оставила дълготраен отпечатък не само у нашите клиенти и партньори, но и че нейните послания и популярност са достигнали до изключително широк кръг от хората", каза Анка Костова, директор "Връзки с обществеността и спонсорство" в ОББ, при получаването на наградите.

Стратегията, изготвена от ОББ за отбелязване на 20-годишния юбилей, отразяваше желанието на банката да сподели годишнината и успехите си с всички свои партньори, клиенти и служители. Единният слоган на кампанията "20 години обединени в успеха" беше подкрепен от посланията "Обединени в музиката", "Обединени в изкуството" и "Обединени в спорта". В продължение на няколко месеца през юбилейната 20-та годишнина на банката бяха реализирани поредица от маркетингови инициативи, проекти, свързани с корпоративната социална отговорност, както и много инициативи, целящи да отдадат заслуженото на лоялните служители на банката и да ги ангажират не само в отбелязването на юбилея, но и в цялостната корпоративна култура на ОББ. Кулминацията на честванията беше концертът Sofia Rocks 2012, осъществен с подкрепата на ОББ. Банката избра рок събитието на годината и гостуването на легендарните Guns’n`Roses, което ще се помни дълго от българските меломани, за една от ключовите инициативи, с които отпразнува годишнината си.




За контакти:

Анка Костова
тел.. +359 2 8112375
моб: +359 887 31 59 61
e-mail: kostova_a@ubb.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2409