Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
31 Май 13, 18:20 / Автор: CKBB
ASUS представи видео картата GeForce® GTX 770 DirectCU II
Базираната на NVIDIA карта от висок клас пристига с интегрирана DirectCU II система за охлаждане, DIGI+ VRM и подсилени Super Alloy Power компоненти
ASUS представи видео картата GeForce® GTX 770 DirectCU II, базирана на 28-нанометровия графичен ускорител NVIDIA® GTX 770 с 1536 CUDA ядра и 2GB GDDR5 памет с 256-битов интерфейс. Честотата на ядрото е 1110MHz, докато паметта работи на 7010MHz. Картата предоставя големи гейминг възможности с DirectX® 11 и повтаря постиженията на успешната серия GeForce® GTX 600, но с по-добра енергийна ефективност. Ексклузивните функции на ASUS са добавената стойност на мощната видео карта, предлагайки на геймърите много нови възможности.

DirectCU II със SSU конструкция за 20% по-ниска работна температура и 3 пъти по-тиха работа

ASUS интегрира в картата обновена DirectCU система на охлаждането. GeForce ® GTX 770 DirectCU II разполага с медни тръби, които взаимодействат директно с ядрото на графичния ускорител и са в специална SSU форма за по-добро отвеждане на топлината. Заедно с 80-милиметровите вентилатори с редуциран шум, картата поддържа стриктния стандарт на ASUS за 20% по-ниска работна температура и до 3 пъти по-ниски нива на шума в сравнение с референтната GTX 770.

10-фазно DIGI+ VRM захранване и Super Alloy Power компоненти
Ексклузивната конструкция ASUS DIGI+ VRM осигурява подобрена стабилност на видео картата и мощност, дори при най-натоварените апликации. Тя е допълнена от Super Alloy Power кондензатори и MOSFET транзистори, а всички компоненти са изработени от специални материали, които намаляват работния шум с до 30%, премахват бръмченето и удължават живота на картата до 2,5 пъти повече от този на референтната.

GPU Tweak и NVIDIA® GPU Boost 2.0
За да даде повече от мощта на GeForce® GTX 770 DirectCU II на потребителите, обновената функция за тунинг GPU Tweak предлага по-лесен за използване от потребителите интерфейс, с много нови опции. С нея много лесно могат да бъдат регулирани скоростите при ядрото и паметта, волтажа, скоростта на перките, или да се задават различни прагове за енергийна консумация и профили с настройки за всяка различна игра.

Технологията NVIDIA® GPU Boost 2.0 позволява незабавна промяна на базовата скорост на графичния ускорител и boost чрез автоматично регулиране на натоварването му. При стандартните 2D апликации ускорителят остава на базовата си честота, за да спестява енергия, докато при гейминг и бенчмаркинг преминава през променливи boost скорости за допълнителна мощ. Енергийната ефективност е в също взета под внимание като много важен показател, осигурявайки по-малко износване и по-дълъг живот на хардуера.
ASUS GeForce® GTX 770 DirectCU II вече е в продажба, като цените и наличността варират в различните страни.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1589