Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
29 Май 13, 10:39 / Автор: ЖЕФКО
GEFCO България посреща партньори по време на Truck Show КАМИОНИ
Логистичната компания GEFCO България участва в Truck Show КАМИОНИ, което ще се проведе на 30 и 31 май 2013 г. на летище Лесново. И през двата дни на шоуто експерти от компанията ще предложат своето гостоприемство на щанда на GEFCO. Представителите на логистичния лидер ще представят подробно услугите на GEFCO и ще обсъждат с всеки заинтересован възможностите за установяване на нови партньорства. Събитието, посветено на камионите и хората, свързани с тях, събира на едно място професионалистите в областта на транспорта, логистиката и поддържащите ги услуги.
София, 28 май 2013 г. – GEFCO България участва в третото издание на Truck Show КАМИОНИ на 30 и 31 май 2013 г. на летище Лесново край гр. София. През двата дни на събитието на щанда на GEFCO експерти от компанията ще предложат гостоприемство и информация за възможностите за установяване на нови партньорства.

Събитието, посветено на камионите и хората, свързани с тях, събира на едно място професионалистите в областта на транспорта, логистиката и поддържащите ги услуги.

„Присъствието ни на Truck Show КАМИОНИ е в тон с политиката за разширяване дела на GEFCO на българския пазар за транспортни и логистични услуги. Очакваме ползотворните срещи със сегашни и бъдещи партньори”, сподели Крум Дончев, Мениджър Продажби и маркетинг в GEFCO България.

Още със създаването си през 2011 г. GEFCO България се доказа като желан партньор на българските превозвачи. Компанията предлага на своите български подизпълнители гарантиран месечен пробег, единна ставка за реално изминатите километри, бързо и сигурно заплащане, обучение за водачите, като договорните условия са за срок от 1 до 3 години с пробен период и за двете страни, без скрити условия.

GEFCO е логистична компания със специфичен опит в международните потоци и е оператор, който може да разработи за своите клиенти и да ръководи от тяхно име целия процес по оформяне на митнически формалности и данъчно представителство. Тази експертност, допълнена с услугите от въздушната и морска логистика, създават допълнителна стойност за бизнеса. Управлявайки оптимизирането на данъци, ДДС-операциите по внос и износ, а също и спестявайки време на клиентите си, GEFCO им позволява те да се фокусират върху основния си бизнес.

За Контакти:

e-mail: info@prpoint.bg
тел.: 02 943 87 04
PR Point / Cohn & Wolfe

Източник:
http://bg.gefco.net/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1198