Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

28 Май 13, 15:42 / Автор: Summer Cart
Summer Cart е победител в категория „Разработване на софтуер” на списание „Forbes”
Досега Summer Cart има над 2300 клиента в България и чужбина и бройката им расте всеки ден
За първи път в България се проведоха наградите E-Volution Awards на световно известното списание „Forbes”. Summer Cart спечели първо място в категория „Разработване на софтуер“. Церемонията по награждаването, на която бяха отличени най-иновативните компании в сферата на информационните технологии, се състоя на 21-ви май. Журито беше съставено от утвърдили се специалисти в IT сферата в България.

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 1500 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е създала първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена.

„За нас е чест да приемем наградата за „Разработване на софтуер“. Екипът ни от професионалисти се труди неуморно и ежедневно получаваме признания за добрата си работа от нашите клиенти. Mirchev Ideas продължава да се развива в правилната посока. В момента сме в процес на разработване на нова, шеста версия на Summer Cart, която ще работи още повече в услуга на клиентите ни. Работата с платформа за онлайн магазини никога не е била по-лесна“, сподели Георги Мирчев, изпълнителен директор на Mirchev Ideas.

Досега Summer Cart има над 2300 клиента в България и чужбина и бройката им расте всеки ден. Платформата е предпочитана от повечето български онлайн търговци, защото е готово решение, изцяло на български език, пригодено за нашия пазар, с изключително богата функционалност и професионална поддръжка.

Повече зa Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 1500 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди, Еконт и In Time, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за Summer Cart ще намерите на адрес: http://www.summercart.bg/.

За Контакти: + 359 885 90 52 99

Източник: http://www.summercart.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1401