Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
29 Май 13, 10:50 / Автор: Фондация „Моят Град“
И АЗ СЪМ ДЕТЕ НА 1 ЮНИ
Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, Любо Киров, Лазар Кисьов пеят за инициативата И АЗ СЪМ ДЕТЕ
Тази година празникът на детето ще даде повод за старта на новата инициатива „И АЗ СЪМ ДЕТЕ“, организирана от Фондация „Моят Град“.
Редица български звезди и любимци на малки и големи ще се съберат на благотворителен концерт в Столичният Зоопарк на 1 юни от 10:30 сутринта.

Събрали се да оборят черната статистика, според която кризата е ударила благотворителността в България и я е наредила на 137-о място по дарителство, звездите и гостите на събитието, ще изпълнят Столичният Зоопарк с много музика, забава и игри. Поставената цел е изграждането на нова игрална площадка в зоопарка за малките, на възраст между 1-5 г., изцяло тематична, със съоръжения в ярки цветове и във формата на животни. Материалите са екологични, от обработена висококачествена дървесина.

„Идеята на фондация „Моят Град“ е да обединява усилията на гражданското общество, медиите и институциите, за да се подобри облика на градовете в България. Мисията ни е да насърчаваме инициативността и ангажираността на гражданите за подобряване на средата, в която живеят.“, разказва за проекта Мартина Петрова от Фондация „Моят Град“. „Благодарни сме на бързата и своевременна подкрепа на Любомир Дреков – кмет на Район Лозенец и д-р Иван Иванов, директор на Софийският зоопарк.“

Поканен е всеки, който може да признае пред себе си: „И АЗ СЪМ ДЕТЕ!“

За Контакти:

Kristina Eskenazi
тел.: 0988940017
email: k.eskenazi@mycityfoundation.org

Източник:
www.mycityfoundation.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1418