Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
30 Май 13, 18:03 / Автор: www.dcb.bg
Този уикенд България е домакин на първия кръг на King of Europe Street Legal и Queen of Europe
Кръг от Европейския дрифт шампионат и първото в Европа дрифт мероприятие, което е само за жени ще се проведе този уикенд на 1 и 2 юни в Международен панаир Пловдив.
Кръг от Европейския дрифт шампионат и първото в Европа дрифт мероприятие, което е само за жени ще се проведе този уикенд на 1 и 2 юни в Международен панаир Пловдив. Панаирното градче ще стане арена на грандиозно зрелище, в което ще вземат участие най-добрите български дрифт пилоти. Към тях ще се присъединят дрифтъри от Румъния, Полша, Унгария, Ирландия, Гърция и други държави от Европа. Всички те ще покажат уменията си в една от най-интересните и красиви автомобилни дисциплини.

В събота вечерта пък ще се сътвори един истински спектакъл. Много дрифт, невероятни стънт каскади, истински болиди от Формула 3 и състезателни картове ще взривят всички автомобилни фенове. Красиви момичета ще направят атмосферата още по-завладяваща. А на специално подготвената сцена оборотите ще се вдигнат до червено от сексапилната Анн Джи, която ще е гост изпълнител на Шоуто.

За първи път в България и пред българска публика ще се определи кои ще са Крал и Кралица на Европа в първия кръг на King of Europe Street Legal & Queen of Europe.

Този уикенд в Пловдив ще „мирише“ на дрифт и изгоряла гума.

За Контакти: Искрен Иванов - 0889 622 755

Източник:
www.dcb.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.9246