Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
30 Май 13, 10:16 / Автор: LG
LG представя новия Nexus 4 White
Популярният смартфон ще бъде наличен и в бял цвят
София, 30 май 2013 г. – LG Electronics (LG) обяви най-новия модел на популярния смартфон Nexus 4 вече и в бял цвят - Nexus 4 White, разработен в партньорство с Google. Белият смартфон предлага на своите притежатели отлично AndroidTM изживяване, подобно на предшественика си. Той комбинира усъвършенствания хардуерен дизайн на LG и услугите на Google за цялостно потребителско преживяване – Google Now и Photosphere.

„Nexus 4 зададе високи стандарти за смартфоните с операционна система Android 4.2 Jelly Bean”, каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Mobile Communications Company. “Nexus 4 White предоставя същото Google изживяване за своите претежатели в стилен и атрактивен нюанс“.

Белият вариант на Nexus 4 идва с широк, 4.7-инчов True HD IPS дисплей, със съотношение на екрана 1280х768 и резолюция от 320 пиксела в комбинация с технологията Zerogap Touch. Мощният четириядрен процесор Qualcomm Snap-dragonTM S4 Pro и RAM паметта от 2GB са в сърцето на потребителското изживяване, което смартфонът предоставя.

Nexus 4 White бе пуснат в продажба на 29 май в Хонг Конг, а през следващите няколко седмици ще бъде предложен на избрани пазари в Азия, Северна Америка, Европа и Близкия изток. На българския пазар смартфонът се очаква да се появи до два месеца.

# # #


About LG Electronics, Inc
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

За Контакти:toni.stoykova@amic.bg www.lgnewsroom.com

Източник:
www.lge.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.8444