Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

30 Май 13, 10:19 / Автор: Sirma Mobile
Сирма Мобайл представи иновативни мобилни приложения на телеком изложението CTIA 2013 в Лас Вегас
Компанията използва форума, за да анонсира своето бизнес решение Tiimz, което е първото в света, позволяващо ефективно управление на човешките ресурси през разнообразни клетъчни устройства – от най-евтините мобилни телефони до най-популярните платформи за смартфони
Българската софтуерна компания Сирма Мобайл, част от Сирма Груп, представи своето ново решение за управление на екипи Tiimz, приложението за отчитане на работно време mTimeCard и системата за лоялни клиенти Loyax на водещото телекомуникационно изложение в Северна Америка CTIA 2013. Компанията взе участие със собствен щанд, а нейни представители проведоха срещи с потенциални партньори от Европа, Северна Америка и Азия. Форумът покрива широк спектър от теми, сред които разработка на мобилни приложения, съдържание и медийни услуги, мобилен маркетинг и реклама, комуникации от типа „машина – машина“ (machine-to-machine), мобилни разплащания и продажби, както и следващото поколение клетъчни стандарти. Сред участниците в събитието бяха най-големите имена измежду световните телекомуникационни оператори, производителите на крайни устройства и телеком оборудване, разработчици на приложения, онлайн услуги и други.

Екипът на Сирма Мобайл осъществи контакт със световни лидери в областта на телекомуникационните оператори и разработчици на клетъчни устройства и мобилен софтуер. Компанията представи своето мобилно решение Tiimz, което е първия продукт в световен мащаб за мобилно управление на човешките ресурси на компаниите. Той е достъпен през разнообразни клетъчни платформи – от най-нисък клас мобилни телефони до всички най-популярни платформи за смартфони и таблети. Tiimz позволява значително оптимизиране на оперативните разходи, подобряване на координацията между мобилните служители и автоматизация на работните процеси. Като допълнение продуктът е достатъчно гъвкав и адаптивен, за да бъде съобразен със специфичните потребности на всяка компания.

„Със своята 30 годишна история и присъствието на най-големите имена в телеком бранша, CTIA е отлична възможност за позициониране на нашите продукти сред представители на индустрията. Днес Сирма Мобайл разполага с разнообразно портфолио от мобилни приложения за бизнеса, които вече са разпознаваеми в световен мащаб и представянето им на форума беше ключов фактор за реализирането на нови контакти и възможности за партньорство. Вече предлагаме успешно и други наши платформи на северноамериканския пазар като мобилното приложение за отчитане на работното време mTimeCard и очакваме скоро Tiimz да се похвали със същия успех“ - заяви Момчил Зарев, изпълнителен директор на Сирма Мобайл.

Повече за Сирма Мобайл

Екипът на Сирма Мобайл е специализиран в разработката на мобилни приложения и услуги и притежава дългогодишен опит в иновативни сфери като LBS (Location Based Services) и NFC (Near Field Communications), както и в разработката на приложения за най-популярните мобилни платформи като iPhone, Android, Windows Phone, Symbian, BlackBerry и Bada. Стремежът на компанията е да се развива като глобален разработчик на услуги с добавена стойност, както и да постави мобилните иновации в услуга на хората, създавайки приложения със значим обществен ефект и приложимост.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://sirmamobile.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1152