Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
04 Юни 13, 18:22 / Автор: CKBB
ASUS VivoMouse и VivoPC показаха иновативен дизайн на Computex
Гъвкавата VivoMouse работи като самостоятелен тъчпад и безжично дистанционно, а компактният и елегантен VivoPC съвместява SonicMaster audio и 802.11ac Wi-Fi
Computex Тайпе, Тайван (4 юни 2013 г.) – Две нови устройства, които внасят иновативност в дизайна на домашните развлечения, представи ASUS на Computex 2013. Това са VivoMouse – безжична мишка с тъчпад устройство, и ултракомпактният VivoPC.

VivoMouse е първата в света безжична мишка с интегриран мултитъч пад за пълен контрол на настолни компютри и преносими устройства. VivoPC е стилен и компактен настолен компютър с висококачествен звук и ексклузивен SonicMaster audio, както и висок клас на безжично свързване благодарение на 802.11ac Wi-Fi.

VivoMouse – ново устройство, което съчетава мишка, тъч-пад и безжичен контрол
ASUS VivoMouse е изцяло нов вид устройство благодарение на иновативната комбинация на традиционни функционалности за управление на работния панел и безжичен ръчен контрол за по-удобно управление на настолния компютър. VivoMouse може да бъде използвана като стандартна оптична мишка, удобна за ръката, а нейната най-горна част представлява кръгла тъчпад платформа, напълно съвместима с функционалностите на Windows 8 multi-touch.

Конструкцията на VivoMouse е широка и плоска, което позволява на устройството да бъде използвано както като мишка, така и като тъчпад за работния екран, което го прави идеално за компютрите с Windows 8 без мултитъч дисплей. Също така неговата безжична връзка с компютъра дава възможност за управление с една ръка на работния екран, така че то се превръща в перфектното периферно устройство за работа с компютър в домашна обстановка.

VivoPC – малко и стилно домашно забавление
VivoPC е компактен компютър, идеален за работа и за използване на забавни приложения у дома. Висок едва 56 мм и с основа, по-малка от страница А4, VivoPC се побира лесно в най-малките пространства, и има метално покритие от стилни концентрични кръгове, с което се вписва добре както в офиси, така и в домашни условия. VivoPC притежава ASUS SonicMaster аудио технология за невероятно качество на звука с външни говорители и отлична 802.11ac Wi-Fi връзка за гладко HD видео излъчване и безпроблемно сърфиране в интернет.

Въпреки компактните си размери, VivoPC е много добре оборудван. Подвижният му капак дава бърз достъп до двата слота за вътрешна памет и слотът за диска е съвместим с 3.5-инчов или 2.5-инчов SATA 6Gbit/s твърд диск.

ASUS VivoMouse и VivoPC ще се появят на пазара през третото четиримесечие на 2013 г.

###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4963