Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
04 Юни 13, 19:03 / Автор: Studio 5
Добромир Славчев представя „Инфлация на чувствата” - любовна лирика
На 05 юни от 15.00 ч. в Studio 5 ще се състои премиерата на „Инфлация на чувствата” – любовна лирика от Добромир Славчев. Специални гости на събитието ще бъдат актьорите Мая Новоселска, Вели Чаушев и редактора на книгата поета Димитър Милов, които ще представят стиховете на автора от настоящата книга. Ще прозвучи запис на песента „Луди пеперуди” по текст на Добромир Славчев, чието стихотворение е включено в стихосбирката по музика на Христо Йоцов, в изпълнение на Хилда Казасян. Водещ на премиерата – Христо Михайлов.

Редактор Димитър Милов, художествено оформление Добромир Славчев, коректор Дора Томова, предпечат и графичен дизайн Георги Нончев, екслибрис Христо Михайлов, печатница Аси Принт, издателство „Сиела”, 2013.

- КНИГАТА
"Поезията на Добромир Славчев носи мирис на живот. В нея има обич и болка, разочарование и любов. Пред олтара на сърцето си той изповядва своите чувства. Откровено и безпощадно. Стиховете му заживяват с неговия сърдечен ритъм. И ни правят съпричастни. А това вече е знак за истинска поезия. Като мъжко ръкостискане. В творбите му има вик за близост и взаимност. Твърде често в „Инфлация на чувствата” той търси и намира спасение в самоиронията. А това го правят творците с характер, какъвто той видимо притежава. И оттам черпи сили сам да си носи кръста.

Износиха се думите
изглежда,
знам, че ме помоли
да не страдам,
без теб се чувствам
някак без одежда
и сам-самичък
взех да се нападам.
Луната пък завита
в облак дреме,
пропуска светлината
тя през пръсти,
и спусна стълба
сякаш да ме вземе,
сега изкачвам се
по нея с кръста!
Това са само няколко бегли щрихи от поетичния портрет на Добромир Славчев. Чрез книгата си той по оригинален начин е нарисувал онова, което чувства, без инфлация на чувствата. Надявам се, че подсказах на читателите, че им предстои интересна и вълнуваща среща с поезията.”
Из предговора на Димитър Милов към „Инфлация на чувствата”.

Подарете си мигове с нотка смях, любов и ритъм в сряда (05.06) в 15.00ч с Добромир Славчев и неговите специални гости. Не забравяйте да направите своята резервация за страхотна доза хумор на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4432