Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
06 Юни 13, 13:36 / Автор: Studio 5
Деси Добрева представя - „I Believe in You & Me”
06-ти юни ще е много специален за очарователната Деси Добрева и нейните фенове. В 13 часа, на съботния ден, в Studio 5, гости и приятели на Деси ще са първите, които ще видят и чуят новият й хит. "I Believe in You & Me" е по музика и текст на талантливата певица, а аранжиментът е дело на Светлин Къслев. „Парчето е отделен сингъл, но може да влезе като бонус в албума, който подготвям в момента”, споделя Деси. „То е със съвсем различно звучене, от това, което съм правила досега. Стилът е денс/хаус, като все пак не съм забравила да напомня и за нашия фолклор с няколко фолклорни стилизирани елемента в кулминацията на песента.”, казва още тя и допълва, че именно на това място в клипа се появява и мъжки танцов състав - "Етника", които ще бъдат и сред специалните гости на промоцията.

Евгения Палатева също заема ключова роля във видеото към "I Believe in You & Me". Жени е бивш състезател по спортна гимнастика и спортна аеробика и понастоящем личен треньор на Деси Добрева. В клипа, двете дами се възползват от визуалната прилика между тях, за да разменят ролите си. Те използват именно танца за изразно средство, с което да покажат вътрешния свят на едно момиче…

Ако желаете да разберете защо Деси Добрева казва: „I Believe in You & Me”, то бъдете точно в 13ч, на 06 юни (четвъртък) в Studio 5 и усетете емоцията на един различен денс хит с етно елемент, такава, каквато само Деси може да ви я предаде. А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4287