Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
06 Юни 13, 17:39 / Автор: LG
„5 години гаранция“ за инвенторните климатици на LG
С ниско ниво на шум, мощни функции и висока енергийна ефективност, инвер-торните климатици на LG се грижат за вашия уют и комфорт
София, 06 юни 2013 г. – LG Electronics (LG) обяви програмата „5 години гаран-ция“, която дава възможност за закупуване на климатиците LG Inverter V при специални условия. В периода 1 юни 2013 – 31 август 2013 за всеки закупен Inverter V, маркиран с LG Electronics Magyar Kft., стандартната гаранцията от 3 години от датата на покупка се удължава на 5 години.

За 5-годишния период клиентите на LG Electronics ще получат пълно гаранционно обслужване за всички дефекти, резултат от производствена грешка. В случай, че се налага замяна на продукта (включително и повече от веднъж), в рамките на периода на „5 години гаранция“, потребителите получават правото на законова гаранция, валидна от момента на замяната.

Усъвършенстваните модели инверторни климатици на LG бързо охлаждат и зато-плят стаята, като същевременно спестяват енергия. Тяхната функция Active Energy Control регулира нивото на енергийна консумация и капацитета на охлаж-дане посредством контрол над максималната честота на компресора.

LG Inverter V създават по-чиста и уютна домашна среда с използването на техно-логия, която пречиства въздуха, защитава от вируси и алергии и премахва неприятните миризми. Моделите разполагат и с автоматична функция за намаляване на влагата и предпазване от вируси и бактерии.

Устройствата Inverter V работят без да издават допълнителен шум. Причините за това са новият вентилатор на LG, оптимизицията на въздушния поток и ниското ниво на трептене на компресора.

Моделите Inverter V са разработени с фокус към енергийната ефективност, като някой от тях намаляват консумацията на енергия с до 38% спрямо стандартните климатици. Те могат да бъдат закупени в мрежата на търговските партньори на LG Electronics.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1143