Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
06 Юни 13, 18:41 / Автор: Интер Експо Център-София
4160 ПОСЕТИТЕЛИ НА БУЛКОНТРОЛА И ВОДА СОФИЯ 2013
Силен посетителски интерес и успешни контакти за изложителите на БУЛКОНТРОЛА и ВОДА СОФИЯ
Силен посетителски интерес и успешни контакти за изложителите на БУЛКОНТРОЛА и ВОДА СОФИЯ

Инженери, технолози, еколози, специалисти и бизнесмени от различни области на индустрията посетиха специализираните изложби от 29 до 31 май 2013г.в Интер Експо Център - София (http://iec.bg/bg). Те имаха възможността да се запознаят с нововъведения в контролно-измервателната апаратура , електронните прибори и принадлежности, както и с ново поколение технологии за вододобив и за пречистване на питейни и отпадни води и съвременни уреди за ефективна борба със замърсяването на околната среда.

Посетителите успяха да се информират за продуктите на над 460 фирми изложители и подизложители от 30 държави, сред които България, Германия, САЩ, Швейцария, Англия, Италия, Франция, Дания, Китай, Холандия, Япония, Испания, Австрия, Тайван, Канада, Швеция, Полша, Израел и др.

На БУЛКОНТРОЛА (http://bulcontrola.com/bg) специалистите се запознаха с редица нововъведения, като нова серия масови разходомери, автоматизирани аналитични системи, автоматични везни, системи за електролизи, лабораторни реактиви, химикали, реагенти и всичко необходимо за бърз, качествен и надежден анализ на различни продукти и за мониторинг на околната среда. На изложбата бяха показани революционните термовизионни камери, както и новите тенденции в областта на електронни нивомери, нивосигнализатори, аналитични платформени везни и влагоанализатори, уреди за мониторинг на прах, шум и вибраци и др.

Изложбата ВОДА СОФИЯ (http://bulcontrola.com/bg) фокусира вниманието върху уреди за ефективна борба със замърсяването на околната среда, сред които аератори, механични решетки, лифт устройства за потопени помпи и миксери, лентови транспортьори за отпадъци и кек, микрофлотатори и мазниноуловители и др. На изложението беше представена богата гама от нови продукти за ВиК, като фитинги, тръби, стъклонапълнени тръби от полипропилен и мн.др. Сред експонатите бяха ново поколение ултразвукови разходомери, високотехнологични логери, вертикални едностепенни и многостепенни турбинни помпи за добив и транспортиране на вода за индустрията.
Изложбата показа новости при изграждането на канализационни системи, хидротехнически проекти, модерно оборудване за измерване, регулиране и анализ във водния сектор, съоръжения за вододобив и водоснабдяване.

Освен специализираните изложения в Интер Експо Център – София (http://iec.bg/bg) се проведоха много семинари, обучения, информационни дни с български и чуждестранни участници, фирмени презентации и др.

Анализ на състоянието и нуждите на ВиК системите и съоръженията беше направен на 5-тата международна конференция Булаква (29.05.2013г.), организирана от Българската асоциация по водите (БАВ) (http://www.bwa-bg.com/site.php)със съдействието на Агенция Булгарреклама (http://iec.bg/bg/about/bulgarreklama). Представители на национални институции, местни власти, националното и регионални сдружения на общини, инвеститори и специалисти дискутираха прогнозите за развитие на ВиК сектора с цел осигуряване на по-добро качество на услугата и намаляване загубите на вода по водопреносната мрежа.

Основните тематични направления на конференцията бяха: Представяне и обсъждане на регионалните генерални планове, Представяне и обсъждане на резултатите от изпълнението за текущия период и параметрите на ОПОС и ОПРСР за периода 2014-2020 г., Състояние и развитие на ВиК отрасъла, Пречистване на питейни води и др.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс (http://iec.bg/bg)и в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter) и LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562).

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1139