Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
06 Юни 13, 17:43 / Автор: Anett & Co.
Най-гледаното танцово шоу в България на финалната права
След 11 отпаднали двойки, 13 седмици на усилени тренировки, множество травми и прекрасни успехи, на 7 Юни (петък) предстои България да разбере кой ще грабне приза “ Крал и кралица на бала” в най-гледаното танцово риалити– Dancing stars.
След 11 отпаднали двойки, 13 седмици на усилени тренировки, множество травми и прекрасни успехи, на 7 Юни (петък) предстои България да разбере кой ще грабне приза “ Крал и кралица на бала” в най-гледаното танцово риалити– Dancing stars.

В понеделник, зрителите на Нова телевизия се насладиха на впечатляващ полуфинал в танците, на който четирите класирани двойки – Део и Елена, Ангел и Дорина, Елен и Калоян и Стела и Наско, дадоха всичко от себе си за публиката. След феерия от танци, емоции, сложни стъпки и дори кино мотиви, журито и публиката дадоха виза на трима финалисти-Елен, Стела и Ангел продължават към последната битка. Део напусна шоуто с не по-малък приз – нова любов и престижното четвърто място. Така шоуто излезе на финалната права, като предизвика интереса на зрители, критици и дори чуждестранни букмейкъри, и затвърди статута си на едно успешно риалити изживяване.

След колеблив старт и въпреки доброто си представяне във втората част на шоуто, се наложи Део и Елена да отпаднат от надпреварата. Все пак чаровният изпълнител сподели, че той вече е взел купата, визирайки своята партньорка и напусна шоуто с огромна усмивка и благодарности към публиката и продукцията. От своя страна Ангел и Дорина смаяха всички с изпълнението си по Елвис Пресли, като танцът им донесе максимален актив от точки и накара емоционалният Алфредо да възкликне “Мирише ми на победител!”. Хвалбите на Илияна Раева спечелиха безапелационно Елен Колева и Калоян, които са сочени за фаворити и в залозите на букмейкърите от Унибет.

Не до толкова позитивно мина участието на Стелла и Наско. След добър старт в първата част и 39 точки, вторият танц им донесе едва 26. Ниският втори резултат бе повлиян от представянето на двойката с противоречива видео визитка преди танца, в която Стелла Ангелова показа непристоен жест към един от съдиите – Калин Сърменов. След последвали коментари от страна журито, емоционални изказвания, скандали и ниски оценки, публиката даде тежката си последна дума и все пак подкрепи танцовата двойка към финала.

Ще се окажат ли верни прогнозите на букмейкърите и ще грабнат ли голямата награда любимците на журито – Елен Колева и Калоян? Ще успее ли Стелла да излезе от създалата се за нея неприятна ситуация или една необмислена постъпка ще й изиграе лоша шега в края на шоуто? Кой ще спечели приза „Крал и кралица на бала” предстои да разберем в петък!

Снимка: Dancingstars.bg

За Контакти:office@anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1149