Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
08 Юни 13, 20:03 / Автор: Studio 5
STRATIA – Piano & Voice LIVE
На 11-ти юни от 22:00 часа, по-известният като поп артист Стратия ще представи самостоятелен концерт в две части на сцената на Студио 5 в НДК. Концертът е изцяло акустичен. В първата част ще прозвучат класически произведения за пиано от Шопен и Лист и авторски клавирни пиеси на Стратия. Във втората част ще прозвучат акустични версии във формат пиано и глас на авторски песни на музиканта, както и няколко евъргрийни от световната поп музика. Специален гост във втората част е виртуозният бийтбоксър RedOne.

Стратия е дипломиран класически пианист със сериозни концертни изяви в творческата си биография. Като ученик и студент в Музикалната Академия активно е концертирал. Бил е солист и камерен изпълнител в много национални и международни форуми и конкурси - в България, Европа и САЩ. В репертоара си има произведения на автори от всички епохи. Стратия е изсвирил голяма част от всичките 32 сонати за пиано на Лудвиг ван Бетовен, много концерти за пиано и оркестър, както и редица пиеси от съвременни автори. Значимо място в концертните му програми имат клавирните произведения на Фредерик Шопен и Ференц Лист.

В музикалния си път като поп артист, Стратия има издаден един солов албум и 6 сингъла от него, между които са хитовете "По-близо", "Платонично", "С теб", "Невъзможно", които му носят няколко музикални отличия и челни места в класациите за поп музика. По-късно реализира сингъла "Отново", който е с подчертано RnB звучене. Песента се излъчва на български език и в някои радиа в САЩ. През изминалата 2012-та музикантът издава два нови сингъла - "Real Love' и "The Man From The Moon" (съвместно с електронната група LIGHT MACHINE) и успешно реализира няколко самостоятелни концерта.

Билети на касата на НДК, www.ticketstream.bg, www.eventim.bg, както и на касата в Studio 5 преди началото на концерта. Не забравяйте да направите своята резервация на: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335. А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1607