Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
12 Юни 13, 13:34 / Автор: CKBB
ASUS показа трансформация на дънни платки на Computex 2013
Щандът на компанията на Computex представи най-новите революционни технологии при дънните платки за масовите потребители, геймърите и овърклокърите
Гамата от най-продаваните и всепризнати дънни платки на ASUS беше един от акцентите на компанията по време на провелото се в Тайпе технологично изложение Computex 2013. Щандът на ASUS представи редица нови дънни платки, всяка от които снабдена с технологии, трансформиращи очакванията за свързаност, игри и овърклок.

Трансформиране на свързаността чрез NFC
Ексклузивният аксесоар NFC Express за дънни платки ASUS трансформира начина на свързване при използването на настолен компютър. NFC (Near-Field Communication) позволява на потребителите да влизат в компютър с Windows 8 само чрез допиране на NFC Express до приемника, без да е необходима клавиатура или мишка. Освен това потребителите могат лесно да създават множество профили за бързо стартиране на любимите приложения като Facebook, мултимедийни плеъри и др.

Трансформиране на гейминга и овърклокинга

Един от продуктите, показани от ASUS на Computex, беше иновативната дънна платка ROG Maximus VI Formula с ексклузивно CrossChill хибридно въздушно и течно охлаждане. Тестовата мостра на изложението показа с 20 градуса по Целзий по-ниска температура в сравнение с традиционното въздушно охлаждане, постигната чрез CrossChill, и посетителите на щанда ASUS имаха възможността буквално да усетят разликата.

Представена беше също така дънната платка ROG Maximus VI Impact mini-ITX, която доказа, че малкият размер не означава по-малко функции. Maximus VI Impact беше свързана с три монитора, за да покаже своята графична производителност, и посетителите имаха възможността да се насладят на кристално чист 115 db SNR звук от SupremeFX Impact аудио с вграден усилвател за слушалки.

По отношение на овърклок постиженията, дънната платка Maximus VI Extreme успя да направи това, към което предшествениците й се стремяха в продължение на години – а именно, да счупи световните рекорди за производителност. С помощта на усъвършенстваната OC Panel конзола, членовете на ROG отбора Андре Янг и TL поставиха 10 нови рекорда с Maximus VI Extreme по време на Intel® Corsair® OC състезанието на Computex Taipei 2013.

Трансформиране на изящния стил
Дънните платки на ASUS от серията TUF са известни със своята висока надеждност, стабилна конструкция и изключителни характеристики за управление на температурата. На Computex ASUS показва как това е допълнително развито с още нововъведения, като например планката за укрепване TUF Fortifier. Демонстрации на живо показаха, че дънната платка лесно понася натоварвания, надхвърлящи дори тези на охладителя на най-големия процесор и видео карта, взети заедно.

Дънните платки ATX TUF Sabertooth Z87 и micro-ATX Gryphon Z87 бяха едни от показаните на изложението продукти, като при представянето си те бяха превърнати в красиви произведения на изкуството. Посетителите на щанда на ASUS имаха възможността да видят декоративно оцветена "термалната броня" TUF Thermal Armor като основен елемент в РС-креативността.

Трансформация на графиката с 4K Ultra HD
Всички модели дънни платки на ASUS от 2013 г. имат 4K Ultra HD видео изход. С четири пъти резолюцията 1080p Full HD, 4K Ultra HD задава нови стандарти на визуалната точност, а дънни платки на ASUS като mini-ITX Z87I-Deluxe доставят ултра ясна картина, с кристално качество на изображението. С използването и на монитори ASUS като 31,5-инчовия PQ321True 4K UHD с 3840 х 2160 резолюция, ефектът трябва да се види, за да се повярва.

НАЛИЧНОСТ И ЦЕНА

Всички дънни платки на ASUS, показани на Computex Taipei 2013, вече се предлагат на пазара. Наличността им и цената варират в отделните части на света.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1114