Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
14 Юни 13, 17:45 / Автор: Интер Експо Център - София
Започва най-пищният автосалон в историята
„Това ще е най-пищното автомобилно събитие от всички Автосалони досега – коментира пред Нова Телевизия, председателят на Асоциацията на автомобилните производители
„Това ще е най-пищното автомобилно събитие от всички Автосалони досега – коментира пред Нова Телевизия, председателят на Асоциацията на автомобилните производители (ААП) (http://www.svab.bg/) и техните оторизирани представители в България г-н Стоян Желев, управляващ директор на София Франс Ауто - дистрибутор на Пежо. – През следващите девет дни тук е събрана пълната гама автомобилни технологии, екомобили и тестрайв зона.“

До 23 юни, неделя в Интер Експо Център - София (http://iec.bg/) се провежда автомобилното събитие на годината – автомобилни премиери, срещи с любимите български пилоти, концерти и много награди за посетителите на 21-ия Автомобилен Салон София 2013 (http://sofiamotorshow.eu/). Организиран от Асоциацията на автомобилните производители (ААП) и техните оторизирани представители в България, за осми път автосалонът е част от календара на OICA (Organisation Internationale des Constructeurs d'Automobiles), международната организация на автомобилните производители. (Разгледайте електронния каталог на http://e-spisanie.com/magazines/12_2013/).

ЗАД „Армеец“(http://www.armeec.bg/news/zad-armeets-e-ofitsialen-zastrahovatel-na-avtomobilen-salon-sofiya-2013) е сред основните спонсори на изложението. В рамките на събитието освен застрахователна защита, компанията предоставя и преференциални тарифи по застраховка „Каско на МПС” за новозакупени автомобили. Официален лизингодател на автосалона е Уникредит Булбанк (http://www.unicreditbulbank.bg/bg/index.htm), а официални бензиностанции – Лукойл (http://www.lukoil.bg/).

Сред акцентите в програмата е атрактивната професионална фотосесия, която ще впечатли всички посетители през първия уикенд на автомобилното шоу - 15 и 16 юни от 11.00 до 18.00 часа. Модели, участвали в кастинг, организиран от сайта MOBILE.BG (http://www.mobile.bg/) ще бъдат подготвени от гримьори и фризьори и ще позират през камерата на известен професионален фотограф. (Пълната програма вижте на http://sofiamotorshow.eu/1860-2/).

Много са наградите, които ще бъдат раздавани всеки ден от дългоочакваното автомобилно шоу. От карти за гориво на стойност по 40 лв. до едноседмична почивка в най-новия четиризвезден хотел Palm Wings Beach Resort & Spa Kusadasi 4* De Luxe в Кушадасъ (предоставена от туристическата компания „Ориент 99“http://www.orient99.com/kusadasi-hotels/view.html?hid=1554829). Два таблета, осигурени от Техномаркет (http://www.technomarket.bg/), пък очакват победителите в онлайн играта (https://www.facebook.com/interexpocenter/app_1375690935976192) на изложението във Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter/events).

Един тренировъчен ден с Румен Дунев и Калин Бенчев ще бъде наградата за един запален фен, която ще се тегли на 22 юни и ще бъде връчена лично от двамата пилоти. На щанда на Дунев Рейсинг Скуул всеки желаещ ще може да премери сили с пилотите на истински рали симулатор. Всички посетители ще могат да се срещнат и с шесткратния шампион в българския рали шампионат Димитър Илиев, с един от доайените на българския автомобилен спорт Илия Чубриков и с един от най-обещаващите български рали пилоти Григор Григоров.

Концерти, театрални и танцови представления, организирани от Столична община, ще са сред акцентите на външната сцена пред зала 5 на изложбения комплекс. В събота, 21 юни, от 18 ч. ще забият група УИКЕДА, а в неделя 22 юни DJ Емил Прайз (http://www.dnes.bg/muzika-interviews/2012/02/24/emil-prize-za-vyzhoda-na-camp-sessions-i-didjeistvoto.152264) ще направи страхотен микс от dnb, фънк, брейкбийт и още много други стилове. Организаторите не са забравили и най-малките автомобилни фенове. Професионалистите от парти център Trinity Kids (http://trinitykids.bg/) са подготвили много интересни забавления и игри, целящи запознаване на децата с пътните знаци, правилата за движение на пешеходците и сигналната система на светофарите и др. На щанда на Хонда България (http://www.honda.bg/) за малките автомобилните фенове ще има приятни изненади и интересни забавления.

Голямата награда, разбира се, е автомобил! С попълване на анкетна карта всеки посетител трябва да отбележи своя избор между Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, FORD FIESTA, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV и Škoda Citigo. Печелившият ще бъде изтеглен на 23 юни от 17.00 ч., в присъствието на представители на медиите.

Автомобилен салон София 2013 ще е отворен всеки ден до 23 юни, включително от 10.00 до 20.00 ч., а входът е 6 и 3 лв.
Видео: http://www.youtube.com/watch?v=95J2lpQQBoA.

За Контакти: nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8088