Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
15 Юни 13, 09:47 / Автор: LG
Климатична ситема от LG спестява над 30% енергия за Aпарт-хотел „Диан-мант резиденс” Слънчев бряг
Икономичната климатична система от LG ще функционира в кухнята и ресто-ранта на хотела от новия летен сезон
LG Electronics (LG) прилючи проект по изграждане на енергийно-ефективна цен-трална климатизация на кухнята и ресторанта на апарт-хотел „Диамант резиденс” Слънчев бряг. Благодарение на технологията LG MiltiV III управителите на рес-торанта ще могат да осигурят необходимия микроклимат в салоните и кухнята, като заедно с това се очаква да реализират над 30% икономия на енергия.

Енергийно-ефективната климатична инсталация е с компоненти, произведени от LG. Проектът по изграждане на ситемата е реализиран в рамките на 4 месеца от оторизирания партньор на компанията – фирмата „Чил-Комерс” ООД. Първите проби на новата инсталация са направени в началото на настоящия месец, непос-редствено преди отварянето на хотела за летния сезон.

Климатичната инсталация на LG е тип VRF LG MultiV III с охладителна мощ-ност от 95 kW и общо 13 вътрешни тела от касетъчен и канален тип. Тя осигурява високо ниво на комфорт поради ниските нива на шум при работа и равномерното дистрибутиране на охлаждането в помещенията. Друго предимство на инстала-цията е, че се настройва гъвкаво към нуждите от охладителен и отоплителен то-вар и във всеки един момент е в състояние да регулира подаващата мощност между 10 % и 130% от номиналната. Това гарантира на потребителите, че систе-мата бързо и адекватно ще реагира на всички събития от случаен характер като например влизането на голяма група от хора в помещението.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8357