Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
18 Юни 13, 18:15 / Автор: CKBB
7-инчовият Fonepad™ на ASUS предлага перфектното съчетание на таблет и телефон на конкурентна цена
Таблетът е с вграден 3G за скоростно сърфиране и пълна поддръжка на телефония
Съвременните смартфони се използват все по-малко за разговори и все повече за работа и забавления, като в тези случаи размерът на екрана става от съществено значение. ASUS Fonepad™ е идеалното устройство за всички, които имат нужда от постоянна телефонна връзка, но в същото време искат да се възползват от предимствата на работа и забавление на голям екран само с едно устройство. Fonepad™ на ASUS обединява в едно 7-инчов таблет и смартфон, а в допълнение се предлага и на конкурентна цена – за България цената на устройството с 16GB е 459 лева. Задвижван от новия процесор Intel® Atom™ Z2420 с Android 4.1, Fonepad™ притежава HD дисплей с IPS технология за широк зрителен ъгъл и жива картина.

Прекрасен алуминиев корпус и процесор Intel® Atom™
ASUS Fonepad™ е удобен и компактен таблет с алуминиев корпус, който може удобно да бъде държан с една ръка, тъй като теглото му е едва 340 грама, а профилът – 10,4 мм. С последния Intel® Atom™ Z2420 процесор с пълна Android съвместимост, Fonepad™ притежава перфектен баланс между представяне и енергийна ефективност и разполага с хардуерно оптимизирана 1080p Full HD картина и до 9 часа живот на батерията.

7-инчовият екран е с 10-точков мултитъч и 1280 x 800 HD резолюция за кристална картина, лесно четим текст и детайлни изображения. IPS технологията осигурява пъстри цветове със 178-градусов зрителен ъгъл и изображения, които се виждат ясно дори на открито.

Вграден 3G за мобилен трафик и гласови повиквания
Вграденият 3G с HSPA+ превръща ASUS Fonepad™ в мобилно устройство с постоянна връзка с мрежата за безпроблемно сърфиране, бързо изтегляне на приложения от Google Play Store и плавен стрийминг на аудио и видео. Благодарение на пълната поддръжка на 3G телефония, Fonepad™ може също така да бъде използван и за гласови повиквания с използването на вградения шумоподтискащ микрофон или чрез опционално външно Bluetooth устройство. Плащайки само за един мобилен план, разходите за трафик падат драстично в сравнение с комбинацията от смартфон и 3G таблет.

Fonepad™ се предлага в България във версията с 16GB, със слот за SD карта за увеличаване на паметта с до 32GB, и има 1.2-мегапикселова камера за улеснен видео чат. Технологията ASUS SonicMaster с MaxxAudio 3 осигурява чист и обемен звук.

Ексклузивни приложения от ASUS и аксесоари за повишена продуктивност
ASUS Fonepad™ пристига с редица ексклузивни приложения от ASUS: Floating App за улеснено управление на приложенията и multi-tasking; SuperNote lite за водене на ръкописни бележки и рисуване; и WebStorage Office Online за работа с документи, съвместими с Microsoft Office. Fonepad™ осигурява на притежателите си и доживотно пространство от 5GB в ASUS WebStorage за синхронизиране и споделяне на съдържание между различни компютри.

Налице са и два допълнителни аксесоара към Fonepad™. Предлагани в четири цвята, калъфите VersaSleeve 7 едновременно защитават таблета и служат за стойка на устройството в 2 различни позиции – за писане и за гледане на видео. Turn Case представлява олекотен твърд калъф за Fonepad™, който разполага с мека вътрешност, която запазва екрана чист, и вградена стойка, която позиционира таблета на перфектния ъгъл за гледане на видео.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1125