Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
18 Юни 13, 10:32 / Автор: НОА ООД
Най-успешният в света клуб за луксозни консиерж услуги отвори офис в България
Quintessentially Lifestyle предлага на своите членове индивидуални и проактивни услуги 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.
С изискано парти в София бе отбелязано откриването на българския офис на Quintessentially Lifestyle, най-големия клуб в света, предлагащ луксозни консиерж услуги. Определен от Файненшъл Таймс като "Империя за удовлетворяване на желания", той осигурява индивидуални и проактивни услуги на най-взискателните, влиятелни и заможни хора в света. Неговият успех е определен като "безпрецедентен" от Сънди Таймс и има над десет награди за постиженията си в луксозния начин на живот. Компанията е основана през 2000 г. в Лондон. Днес тя има повече от 60 офиса по света, като основните са в Лондон, Ню Йорк, Хон Конг и Дубай. Quintessentially Lifestyle говори над 35 езика и е многонационална и многоезична марка, еталон в сферата на луксозния лайфстайл мениджмънт.

Българският офис на компанията издаде вече първата членска карта за ексклузивния клуб. Тя бе връчена на своя притежател от генералния мениджър на компанията в България, Димана Василева, по време на събитието по повод откриването на офиса у нас. Една от изненадите за гостите на вечерта бе представянето на нова колекция на ZBRWOMAN с дизайнер Цветелина Бранкова-Танева. Амбицията на екипа на Quintessentially Lifestyle е да предостави на членовете на клуба най-доброто, което могат да пожелаят, и да надмине техните очаквания.

Във времена, когато времето е най-важния, но ограничен ресурс, помощта при организиране на всички сфери на живота – личен и бизнес, е особено ценна. Клиентите на Quintessentially Lifestyle в България ползват всички предимства и услуги на елитния клуб, чийто принцип е „Абсолютно всичко е възможно”. С денонощен контакт на клиентите с екипа и мрежа от огромен брой доверени и надеждни партньори по света, компанията може да осигури на всеки свой член във всяка точка на земното кълбо най-добрите места за най-търсените представления, дори в последния момент, достъп до ексклузивни частни и социални събития, най-известните ресторанти и клубове, личен шопинг асистент, желаното пътешествие, перфектното романтично бягство от големия град и да осъществи много други, на пръв поглед невъзможни идеи. Ето няколко, които компанията вече е осъществила за свои членове: романтична вечеря на айсберг; доставка в последната минута на слон за сватбата на индийска двойка в Лондон, чийто слон се контузил и не можел да ходи сутринта на сватбата; изкачване на Операта в Сидни, за да се наблюдават фойерверките за Нова година. Quinessentially Lifestyle намери и върна на свой член забравен фотоапарат в такси в Шанхай, а в дома на друг свой член направи копие на пещерата на Батман. За трети, компанията успя да локализира прочутите редки розови делфини и да го транспортира до мястото с хеликоптер, за да може да ги види, след като той не успял да ги открие с помощта на специално нает гид в района на река Амазонка. Компанията е готова да изпълни новите желания на своите членове. Освен за да им даде най-луксозни и нестандартни преживявания Quinessentially Lifestyle е до тях и в ежедневието, за да ги отмени в организацията на малките, но изискващи време дела.

Повече информация за предимствата на членството в Quinessentially Lifestyle можете да получите от уебсайта www.quintessentially.com, както и на http://www.quintessentiallygroup.com, където има поглед върху всички свързани дейности под шапката на Quintessentially Lifestyle.

За Контакти:

Мария Иванова
Агенция НОА ООД
e-mail: m.ivanova@noapr-bg.com
тел: 02 9445000

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1673