Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
18 Юни 13, 10:36 / Автор: www.ekomag.bg
Назад към Природата или за историята на Laboratoire du Haut-Sеgala
Назад към Природата или за историята на Laboratoire du Haut-Sеgala
Да намерят обратно пътя към корените си, това е било желанието на Франсоаз и Бернар Пусен, когато основават Laboratoire du Haut-Sеgala през 1996г. в едно малко селце, наречено Ла Салветат Пейрал. Като в приказките, селцето се намира сред удивителните, пасторални пейзажи на Южна Франция и носи очарователен дух и атмосфера.

Франсоаз и Бернар преди са живели в Тулуза, Южна Франция, но желанието им е да си върнат свободата и да започнат нов живот. Живот далеч от шумотевицата и стреса в големия град и да потърсят уеднинение и спокойстиве по-близо до природата.

Традициите, които са предавани от поколение на поколение слагат началото на автентичните продукти, които двамата започват да изработват. Тайната на успеха на начинанието на Франсоаз и Бернар е съвсем простичка: внимателно подбрани цветя и билки и много любов.

През годините, тази връзка с Природата, се засилва все повече с избора през 2004г. да се премине от натурални продукти към използването на органични растения..
През 2012 г. Laboratoire du Haut-Sеgala се присъединява към групата Kaе group, като по този начин се откриват нови възможности като пускането на нови просукти и разбира се достигането до много повече страни по света.

Днес Laboratoire du Haut-Sеgala разработва и произвежда широка гама от био продукти за грижа за лице, тяло и коса, които са посветени на стремежа да се предложи на цялото семейство чиста, органична и качествена био козметика.

Сред богатата колекция от био сертифицирани флорални води с натурален аромат на френската фирма Laboratoire du Haut-Segala можете да намерите флорална вода от нероли - успокоява и защитава кожата, флорална вода от салвия – със способността да изчиства и заздравява, флорална вода от лавандула - - балансира и възстановява, флорална вода от хамамелис - свива порите, флорална вода от метличина – най-нежна грижа за очите.

Еко Маг е представител на френската компания Laboratoire du Haut-Sеgala за България. На www.ekomag.bg можете да откриете широка гама екзотични базови масла от пореч, камелина, гроздови семки, морковено семе, лешник, таману и други изключително полезни продукти за Вашата кожа.

За Контакти:


Йорданка Стефанова Христова
marketing@ekomag.bg

Източник: www.ekomag.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.125