СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

18 Юни 13, 10:46 / Автор: Пощенска банка
През юни и юли кредитните продукти в клоновете на Пощенска банка в Русе са на специални условия
До края на месец юли всички кредитни продукти на Пощенска банка (www.postbank.bg) ще бъдат на преференциални условия за района на гр. Русе. Предложенията за жилищни кредити са освободени от такса за разглеждане на документи и се предлагат с 50% по-ниска такса от стандартната за усвояване на кредита. Всички кредитни карти, издавани от Пощенска банка, са освободени от такса за отпускане на кредит, а потребителските кредити са освободени от такса за разглеждане на документи.
18 юни 2013 г.

Клиентите могат да се възползват от преференциалните условия във всички клонове на Пощенска банка на територията на Русе, като един от централните клонове на банката в града е с нов адрес – ул. "Александровска" №97.

„Решихме да направим този жест към клиентите от региона, т.к. от началото на годината отчитаме засилен интерес към кредитните ни продукти – особено към жилищните заеми. Клиентските запитвания са се увеличили с над 20%, а усвоените кредити – с над 25%. През първото тримесечие на годината успяхме да привлечем и нови депозити от граждани в размер на над 4,2 млн. евро само за района на Русе – това е доста сериозен стимул да облекчим още повече условията за русенци. Имаме доверието на клиентите и се стараем винаги да бъдем в тяхна полза, да заставаме зад идеите им и да им помагаме да ги осъществяват. Идва сезонът на почивките и дори при липса на заделени средства с кредитните карти, които предлагаме, както и с потребителски кредит, клиентите могат да се погрижат да прекарат много приятно времето си за отдих“, коментира Стефан Костов, регионален мениджър на Пощенска банка за Централна и Северна България.
Специалните условия идват като допълнение към атрактивната оферта на банката за жилищни кредити в лева и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита. Предложението е валидно в национален мащаб до 30 септември 2013 г. за нови кредити, усвоени за покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище. Нивата на лихвите в лева започват от 4.6% през първата година на кредита, като е необходимо клиентите да ползват пакет „Лесен живот”. През останалия период на кредита лихвите са в размер на 6.6%. Условията за ползване на пакет „Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, едно комунално плащане на месец с услугата „Универсален платец” и сключване на застраховка „Живот”.

Пощенска банка предлага голямо разнообразие от кредитни карти American Express® и Visa, като сред най-големите предимства на кредитните карти е дългият безлихвен гратисен период за погасяване на задълженията по тях. При ползване на гратисния период заедно с липсата на такса при покупки клиентът значително оптимизира разходите си при използване на картата.

Предимствата на потребителските кредити, предлагани от финансовата институция, включват специални ценови условия и преференции спрямо индивидуалния финансов профил на клиента, възможност за гъвкаво погасяване на месечните вноски с опция „Флекси”, възможност за покритие на месечните вноски при определени обстоятелства с програма „Защита на плащанията”. При превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка клиентите получават допълнителна отстъпка от лихвения процент за целия период на кредита. За кандидатстване се изисква само лична карта, като клиентите получават отговор за отпускане на кредита в рамките само на един работен ден.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.

Юробанк е европейска банкова организация с 67,7 млрд. евро активи (към 31.12.2012), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк има ключово присъствие в Гърция и водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg, както и на www.facebook.com/PostbankBG.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

За допълнителна информация: