Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

18 Юни 13, 10:52 / Автор: LG
LG създава мрежа от лицензирани сервизни центрове за VRF климатични инсталации
Мрежата на LG обхваща 6 страни от региона и има за цел да осигури по-дълъг и ефективен живот на VRF системите
София, 18 юни 2013 г. – LG Electronics (LG) създаде мрежа от лицензирани сер-визни центрове за инсталация и поддръжка на своите VRF (Variable Refrigerant Flow) Multi-V климатични системи, включени в множество инвестиционни проекти. Гаранцията за този тип продукти влиза в сила, само ако услугите за настройка и поддръжка са осигурени от технически екип на лицензиран партньор на LG. Мрежата от сервизи обхваща 6 страни от Централна и Източна Европа, включително България, и има за цел да осигури качествено обслужване за по-безопасно, ефективно и дълготрайно функциониране на VRF Multi-V системите.

В големите инвестиционни проекти, като търговски центрове и офис сгради, VRF системите играят важна роля за климатизацията на помещенията, осигурявайки отопление, охлаждане и вентилация. За подсигуряването на дългосрочен операционен живот на тези системи са необходими адекватна инсталация и поддръжка. Ето защо LG създаде мрежата от лицензирани сервизни центрове за продукти от серията Multi-V в 6 държави от Източно-европейския регион – България, Босна и Херцеговина, Хърватска, Унгария, Черна гора и Сърбия.

„За да сме успешни на пазара и да задоволяваме потребностите на своите клиенти ние предлагаме не само продукти, използващи съвременни технологии, но и сигурна поддръжка. Така създадохме мрежа от лицензирани сервизни центрове в 6 страни от региона на Централна и Източна Европа. Вярваме, че с помощта на нашите професионално обучени специалисти ще можем да осигурим възможно най-дългия операционен живот на всички LG VRF системи.” обясни Джае Уон Ю, ръководител на отдел Air-conditioning and Energy Solutions в LG Electronics Magyar Kft.

Сервизната мрежа е създадена, за да предостави сигурност и качество на обслуж-ването. Именно затова LG осигурява гаранция само за VRF системи, чиито наст-ройки, стартово включване и цялостна поддръжка са реализирани от техници на LG или от екип на лицензиран партньор на компанията. Първоначалната инсталация на Multi-V системата трябва да следва определени стандарти и този процес се наблюдава внимателно от начало до край. Въвеждането на системата в експлоатация е възможно само след цялостна техническа проверка, за да се гарантира максимално добро и безопасно функциониране.

За да станат част от мрежата лицензирани сервизни центрове на LG, компаниите участват в селекцията по ясно определени критерии. След предварителния подбор представители на избраните фирми преминават 3-дневен интензивен курс на обучение в LG AC Academy, който завършва с тест. Kомпаниите, преминали успешно всички нива на подбор, стават членове на мрежата от лицензирани партньори на LG. Като такива те получават идентификационни документи, сервизни униформи и 2 комплекта LG MV софтуер за диагностика, които позволяват извършването на постоянна проверка на климатичните системи. Лицензираните VRF сревизни центрове в България са 3 – два в София и един във Варна.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.111