Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
25 Юни 13, 17:16 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ОББ с благодарствена грамота за подкрепата си за инициативата „Фотография за малките“
Благодарствена грамота за подкрепата си в осъществяването на проекта „Фотография за малките“ получи Обединена българска банка на специално събитие, отбелязващо началото на лятната ваканция.

Церемонията се състоя в събота в Столична градска художествена галерия и наред с ОББ, отличи организациите, подпомогнали инициативата - Фондация „Америка за България“, Фондация Изиарт, Студио „Прото“ и фирма „Графия“.

Инициативата дава възможност на деца и родители безплатно да се запознават с тънкостите на фотографията в серия от курсове, провеждащи се всеки уикенд в Студио „Прото“ и Софийска градска художествена галерия.

„Фотография за малките“ е уникален проект. Той позволява на деца и възрастни заедно да изживеят изкуството във всеки кадър и да споделят мига“, коментира фотографът Алберто Стайков, който ръководеше заниманията на школата и който обеща школата да посрещне нови ентусиасти още в края на август.

„Изграждането на естетично чувство към заобикалящия ни свят е ключово за развиването на любов към изкуството от ранна детска възраст. Ние в ОББ вярваме, че подкрепата за проекти като „Фотография за малките“ не само обогатява нашите деца, но и отваря пред тях нови хоризонти за творческа реализация“, коментира Анка Костова, директор „Връзки с обществеността и спонсорства на ОББ.

По време на събитието ОББ и останалите партньори на „Фотография за малките“ връчиха сертификати за фотографско майсторство на 20 деца на възраст от 3 до 18 години, посещавали школата. Част от малките фотографи представиха своите творби, създадени по време на проекта.

За повече информация:

Анка Костова
тел.. +359 2 8112375
моб: +359 887 31 59 61
e-mail: kostova_a@ubb.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1234