Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
25 Юни 13, 17:36 / Автор: CKBB
ASUS представя Mainstream 14 и 15-инчови преносими компютри от серията X
Машините комбинират мощната производителност на Intel® Core™ и видео карти от серията NVIDIA® GeForce™ 700 с изискан стил
ASUS представи новите преносими компютри от Х-серията си, екипирани с мощни Intel® Core™ i7 процесори и високопроизводителни видео карти от серията NVIDIA® GeForce™ 700. Както 14-инчовият X450, така и 15-инчовият X550 имат тънък профил с изящна концентрична повърхност и се предлагат в пет цвята – червен, син, бял, и сив мат или гланц.

Безпроблемно представяне с Intel® Core™
Новата Х-серия на ASUS е снабдена с различни Intel® Core™ процесори и видео карти от серията NVIDIA® GeForce™ 700, които осигуряват плавно и безпроблемно представяне при изпълнението на многобройни задачи. И двата модела разполагат също така с АSUS Super Hybrid Engine II, като благодарение на тази технология преминават в рамките на 2 секунди от sleep mode в работен режим, и могат да издържат до 2 седмици на standby, с автоматична save-to-disk защита на данните, когато нивото на батерията падне под 5%.

Видео картата от серията NVIDIA® GeForce™ 700 с технология Optimus™ автоматично оптимизира графична производителност за най-добри резултати и по-дълъг живот на батерията. Optimus™ превключва безпроблемно и незабавно между енергийно ефективна интегрирана графика и високопроизводителна дискретна графика, осигурявайки "най-доброто от двата свята", плюс баланс на живота на батерията.

Напълно потапяща мултимедия
Новата Х серия включва ексклузивни технологии на ASUS за осигуряване на най-добро качество на звука и изображенията. ASUS SonicMaster предлага по-мощен звук, по-широк диапазон на честотата, по-дълбоки баси и подобрена яснота, които осигуряват по-въздействащо възпроизвеждане на музика или звук от филми и игри. Технологията ASUS Splendid video оптимизира изображенията чрез засилване на цветовете, яркостта, контраста и остротата с четири ръчни настройки за най-подходящата визия на екранното съдържание.

Големи мултитъч тъчпади със страхотен дизайн
Продуктите от новата Х серия на ASUS разполагат с големи тъчпади с технологията ASUS Smart Gesture за лесен мултитъч контрол с Windows 8. И двата модела имат също така ASUS IceCool технология, която използва уникално вътрешно оформление на компонентите, за да запази температурата в palm-rest зоната между 28 и 35 градуса по Целзий, гарантирайки прохладно и удобно писане.

Cloud свързаност с ASUS WebStorage
Новата ASUS X серия идва с 32GB на ASUS WebStorage безплатно за период от три години. WebStorage може да се използва за синхронизиране и споделяне на документи с всяко свързано с интернет устройство, както и за пускане на музика и филми.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1168