Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
26 Юни 13, 11:10 / Автор: CKBB
ASUS представи G750 – новия ноутбук от серията Republic of Gamers
Дебютирал на пресконференцията ROG Computex, той използва процесори от четвърто поколение Intel® Core™, видео карта от сериите NVIDIA® GeForce® GTX 700M и конструкция, ориентирана към геймърите
ASUS представи новия ноутбук от ROG G серията – G750, създаден специално за гейминг ентусиастите. Той използва процесор от четвърто поколение Intel® Core™ i7 и NVIDIA® GeForce® GTX 700M графичен ускорител, както и най-новите стандарти за обмен на данни.

За по-ефективно охлаждане, в задната си част G750 разполага с мощна вентилационна система, базирана на предишните ноутбуци от G серията. Подобреният саунд се дължи на интегрирането на технологията ASUS SonicMaster, придружена от функцията за настройка на звука ROG AudioWizard, която е специално проектирана за ROG ноутбуците.

Увеличена гейминг мощност и най-бързия интерфейс за обмен на данни
Представянето на G750 не отстъпва на настолните компютри, но съчетано в компактни размери. Процесорът Intel® Core™ i7 от четвърто поколение осигурява ускорена работа и безпроблемен мултитаскинг с подобрена енергийна ефективност. За Full HD графика геймърите могат да разчитат на графичните ускорители на NVIDIA® GeForce® GTX 700M с до 4GB GDDR5 видео памет.

Интерфейсът за обмен на данни Intel® Thunderbolt™ също намира място в G750, предлагайки порт, чрез който могат да се прехвърлят видео и данни с до 10Gbit/s (или двойно по-бързо от USB 3.0), с възможност за шест последователно свързани устройства. Ноутбукът поддържа различни конфигурации за съхранение на информация, с до два хард диска (1TB или 1.5 TB капацитет), използвайки SATA 6Gbit/s интерфейс, съчетан с 256GB SSD, с който Windows 8 работи най-ефективно. Поддържа се също така и RAID 0, подобряващ възможностите за гейминг.

Мощно охлаждане за намалени нива на топлина и шум
Базиран на устройството на предишните представители на G серията, G750 използва два вентилационни отвора в задната част на корпуса с две перки, за да изведе топлината и шума далеч от потребителя. В добавка към бързото охлаждане и подобрена стабилност, дори при най-големите натоварвания, конструкцията също гарантира комфортна и тиха среда за геймърите.

Впечатляващ гейминг звук
G750 пристига с ексклузивната технология ASUS SonicMaster, разработена от специално звено от инженери по озвучаване. SonicMaster балансира мощния хардуер и софтуера за обработка на звука, за да извлече най-доброто качество от всеки ноутбук. Интерфейсът ROG AudioWizard предлага гъвкави настройки на звука, които потребителите могат да променят въз основа на индивидуалните си предпочитания, както и пет предварително зададени режима за различни жанрове игри.

Вграденият усилвател добавя мощност към слушалките, осигурявяйки по-въздействащ и реалистичен звук, който няма нищо общо с типичното плоско и слабо качество на останалите гейминг ноутбуци. С G750 геймърите могат да се насладят на впечатляващ звук, без да притесняват околните или да правят компромис с качеството.

Специален дизайн в помощ на геймърите
Серията ROG G традиционно е създадена за интензивни гейминг сесии и затова продуктите са придружени с различни екстри, осигуряващи допълнителен комфорт. В продължение на тази практика, G750 разполага с наклонена клавиатура, чиито ъгъл облекчава натоварването на китката. Клавиатурата от своя страна е full-size, с дълъг ход на бутоните и леснодостъпни бутони за посоките, които правят движението в играта по-естествено. Материалът на корпуса е специално подбран, за да е приятен при контакт с дланите през цялото време, докато големият тъчпад гарантира точност и издръжливост.

Наличност & цена
ASUS ROG G750 вече е в продажба с препоръчителна цена от 1399$. Цените могат да варират в различните държави.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1225