Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
22 Юни 13, 09:40 / Автор: Интер Експо Център-София
УИКЕДА и DJ Емил Прайз с концерти на сцената на Автосалона
Любимите на всички хитове „Двамата с Боби пием кафе“, „Няма да се дам“ и „Уиски със фъстъци“ ще зарадват посетители на автомобилното изложение днес от 18.00ч. до 20ч. на външната сцена пред зала 5 на Интер Експо Център – София. А в съботната вечер ще чуем едно от най-свежите имена на българската диджей сцена – Емил Прайз
Любимите на всички хитове „Двамата с Боби пием кафе“, „Няма да се дам“ и „Уиски със фъстъци“ ще зарадват посетители на автомобилното изложение днес от 18.00ч. до 20ч. на външната сцена пред зала 5 на Интер Експо Център – София (http://iec.bg/). А в съботната вечер ще чуем едно от най-свежите имена на българската диджей сцена – Емил Прайз.

Днес, петък, 21 юни, на щанда на Toyota ще се състои премиерата на новата Toyota Corolla, чието производство започна само преди два дни – на 17 юни 2013 г. Компанията е направила дори и невъзможното за да може един от първите автомобили, слезли от поточната линия през първия ден, да пристигне в България специално за Автомобилен салон София 2013.

21-вия Автомобилен салон София 2013 (http://sofiamotorshow.eu/) продължава до 23 юни и се радва на много голям посетителски интерес. Специални гости на изложението бяха посланикът на Република Франция Н. Пр. Филип Отие и Н. Пр. Марко Контичели – Посланик на Италия у нас. г-н Отие посети щандовете на френските марки Citroen, Renault и Peugeot и направи малък тест драйв в напълно електрическото Renault Twizy. Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое, избра международното автомобилно изложение в столицата за заключителната сесия на ежегодната си юнска среща с мениджърския екип на компанията. „Една от най-красивите и бързи спортни коли в момента – дръзкият Jaguar F-Type, и най-луксозното изпълнение на новия Range Rover – версията Autobiography – са гвоздеите в експозицията на британските икони Jaguar Land Rover. Смятам, че изброеното е достатъчно, за да заинтригува всеки автомобилен почитател – сподели г-н Пфое -Самият аз съм редовен посетител и голям фен на Софийския автосалон, дори преди две години поканих специално за изложението Елена Форд, правнучка на Хенри Форд. Много съм доволен, че заедно с най-близките ми сътрудници разгледахме новостите тук и си сверихме часовниците относно тенденциите в бранша в България.”

С призив за разумно шофиране и спазване на правилата в изложението участват КАТ-Пътна полиция и Българска асоциация на пострадали при катастрофи. На щанда са изложени най-модерните и съвременни системи за безопасно превозване на деца. Една детска седалка ще бъде изтеглена и в томболата, когато ще се тегли голямата награда. Автомобил по избор от предложените Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, FORD FIESTA, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Škoda Citigo очаква един от посетителите. Награждаването ще се състои в централното фоайе на изложбения комплекс в неделя, 23-ти юни от 17ч.

Томболи и игри с много награди между които талони за гориво (ЛукОйл), ваучери за джанти (Маргел), куфар и чанти от DELSEY и DICOTA, сакове, часовник и чадъри от RECARO се разиграват всеки делничен ден от 17.30 ч. до 19.30 ч., а на 22 и 23 юни (събота и неделя) от 13.30 ч. и от 17.30 ч. Утре, събота 22 юни един от посетителите ще спечели един тренировъчен ден с Румен Дунев и Калин Бенчев, а наградата ще му връчат лично двамата пилоти.

Пълна информация за реда и програмата прочетете на http://sofiamotorshow.eu/1860-2/.

Автомобилен Салон София 2013 (http://sofiamotorshow.eu/) очаква своите посетители в Интер Експо Център – София (http://iec.bg/bg/contacts) всеки ден от 15 до 23 юни от 10.00 до 20.00 ч. с вход е 6лв. и 3 лв., а всички новини могат да бъдат следени на безплатното мобилно приложение (http://expolens.com/get?expo/557).

За Контакти:nvaneva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1128