Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
25 Юни 13, 12:02 / Автор: LG
84-инчовият Ultra HD телевизор на LG отличен за енергийна ефективност
Огромният телевизор на LG предлага невероятно зрително изживяване в съчетание с нисък разход на енергия
София, 25 юни 2013 г. – LG Electronics (LG) предлага от скоро на българския па-зар впечатляващия 84-инчов Ultra HD телевизор модел LG 84LM9600 TV, който, освен за невероятното качество на картината, бе отличен от експертите на Underwriters Laboratories и за своята енергийна ефективност.

Огромният 84-инчов Ultra HD телевизор на LG получи сертификат Enviromental Claims Validations от Underwriters Laboratories, след като бе доказано, че неговият разход на енергия може да бъде намален с до 70% без това да окаже влияние вър-ху контраста и яркостта на изображенията. Енергийната ефективност на устройството се дължи на технологията LG Smart Energy Saving, която позволява на потребителите да се наслаждават на любимите си филми и телевизионни предавания без да се замислят за обема на консумираното електричество.

Моделът LG 84LM9600 Ultra HD TV разполага с резолюция от 8 милиона пиксела, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD устройствата. Благодарение на това телевизорът предлага кристално изображение, възпроизведено на екран със спиращи дъха размери. Качеството на картината на телевизора също бе отличено със сертификати от Underwriters Laboratories и TÜV Rheinland.

“Underwriters Laboratories дадоха потвърждение за безспорните качества на LG Ultra HD телевизора, свързани с неговите енергоспестяващи възможности и пър-вокласно качество на картината.” каза Сангуй Парк, вицепрезидент на LG TV’s Research and Development. „Ние ще се стремим да запазим лидерските си позиции и при следващите поколения дисплеи, надграждайки постигнатото до момента.”

Заедно с качеството на картината и високата енергийна ефективност, 84-инчовият Ultra HD телевизор предлага всички останали предимства на новите 3D смарт телевизори на LG. Специално за запалените геймъри функцията Dual Play позволява на двама души да играят едновременно без да е необходимо разделяне на екрана. Повече информация за LG 84LM9600 Ultra HD TV и останалите телевизори на компанията ще намерите на:
http://www.lg.com/bg/televizori.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.145