Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
25 Юни 13, 12:04 / Автор: MentorMate България
За първи път “Ден на отворените врати” в MentorMate България
На 14.06.2013 г. от 20 ч. за първи път се проведе “Ден на отворените врати” в MentorMate България. На събитието присъстваха 35+ опитни софтуерни специалисти от различни компании.
Идеята на събитието беше да представи MentorMate, като компания и да запознае присъстващите с технологиите, които се използват във фирмата.

Събитието започна с кратка презентация на James Williams (President) и Jamie Bolseth (VP of Operations) за това кои са MentorMate, къде отиват и как постигат своя растеж. Акцентът паднa върху голямото количество нови проекти, които компанията печели, бързото разрастване в България, MentorAcademy и MobCon 2013.

Последва презентация на тема “"Project: Enterprise Communication System - How Enterprise & Mobile work together", която показа някои от нещата, по които работим за един от най-големите ни клиенти. В демото бяха включени телефон, който се свързва към софтуер за разпознаване на гласа, който от своя страна изпраща Apple Push notification към iPhone native application и уебсайт, през който преминава съобщението и се запазва в него.

Събитието продължи с представяне на българския мениджмънт екип и на разнообразните технологии, които се използват в проектите на компанията. Интерес предизвикаха последните новости, свързани с NoSql, Big Data, .NET Framework, iOS и Android. Вечерта приключи с теглене на наградата на събитието - “iPad mini” и парти на лятната тераса, където на гостите бяха сервирани храна и напитки.

Мнението на повечето от гостите беше силно позитивно и те заявиха, че биха участвали отново в подобно събитие.

За MentorMate:
MentorMаte е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. в Минеаполис, САЩ. Освен там, има офиси в София, Велико Търново и Пловдив. През 2012 компанията беше обявена за 7-мата най-бързо развиваща се компания в Минесота и 14-тата в средните щати на Америка.
Клиенти на MentorMate са едни от най-иновативните компании в САЩ и няколко от Fortune 500. В момента в българските офиси работят над 140 софтуерни специалисти.

За Контакти:

За допълнителна информация:
MentorMate България
Tel.: +359 (2) 862 26 32
E-mail: office@mentormate.bg

Източник:
http://mentormate.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1152