Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

26 Юни 13, 12:18 / Автор: eDesign
Срокът за участие в националния конкурс „Културата Онлайн – уеб технологиите в подкрепа на българската култура“ се удължава до 10 юли
Онлайн гласуването за участниците в конкурса ще стартира в средата на месец юли и ще продължи до 7 август
Срокът за включване на културни организации, паметници, както и хора на изкуството в националния конкурс „Културата Онлайн – уеб технологиите в подкрепа на българската култура“ ще бъде удължен до 10 юли, включително. Това решиха организаторите от уеб агенция eDesign, поради големия интерес към инициативата и активното подаване на кандидатури през последните дни. Онлайн гласуването за участниците в конкурса ще стартира в средата на месец юли и ще продължи до 7 август. Припомняме, че кампанията Културата Онлайн е създадена с цел да подобри онлайн присъствието на български културни институции, паметници, както и на отделни артисти, писатели, музиканти или други деятели в сферата на изкуството. Повече информация има на адрес: coolture.info.

„Още когато възникна идеята за тази кампания, желанието ни беше от нея да се възползват както традиционните културни организации и исторически паметници, така и представители на най-модерните течения в изкуството в България. Причината е, че според нас е погрешно културата да се обвързва в толкова голяма степен с миналото, а трябва да се търсят нейните нови форми и да се насърчават съвременните артисти. Една от най-важните задачи на изкуството винаги е била да експериментира и да създава нови културни форми. Затова е радващо, че до сега в конкурса са кандидатствали както значими институции като опери, музеи театри, така и някои от най-модерните организации, променящи облика на обществения ни живот. Надяваме се с удължаването на срока, да станем свидетели на още по-разнообразни участници и по-интересен конкурс“ - сподели Георги Костов, управляващ партньор на eDesign.

В рамките на конкурса „Културата Онлайн“ един победител ще получи модерен уебсайт от eDesign на стойност до 10 000 евро, а всички останали участници ще получат безплатен хостинг от SuperHosting.BG, както и други поощрителни награди от eDesign. С еднаква тежест при определянето на победителя ще бъдат онлайн гласуването на публиката, както и решението на журито на конкурса.

Повече за eDesign

eDesign (http://edesign.bg) e дигитална агенция от нов тип, предлагаща пълен набор от услуги, свързани с уеб и графичен дизайн, мултимедия, интернет и мобилен маркетинг, с фокус върху онлайн търговията, цялостната визуална идентичност и успешното уеб присъствие на своите клиенти. Тя е основана през 2004 г. и днес е най-награждаваната уеб агенция в България, а проектите й са еталон за качествени и нестандартни интернет решения. Избирана е три пъти за българска „Уеб агенция на годината“ - през 2008 г., 2010 г. и 2012 г., има над 60 награди и повече от 80 номинации в български и международни конкурси, включително и едни от най-престижните награди в сектора - FWA (Favorite Website Award), AWWWARDS, CSS Winner, The Webby Awards и др. През май 2013 г. eDesign спечели най-много награди от конкурса E-Volution Awards на списание Forbes, включително и отличието за най-добра уеб агенция. В основата на успеха на eDesign е комбинацията от индивидуален подход, креативни решения, вниманието към детайлите, както и силния фокус върху бизнес ефекта за клиентите на компанията. eDesign е пълноправен член на Българската Уеб Асоциация.

За Контакти:coolture.info

Източник:
coolture.info

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1405