Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

26 Юни 13, 12:19 / Автор: Summer Cart
Е-магазините Summer Cart и куриерска компания In Time вече имат автоматична връзка
Новият модул за доставки с In Time е достъпен във версия 5.0 на Summer Cart
Най-популярната платформа за електронни магазини у нас Summer Cart съвместно с куриерската фирма In Time създаде иновативно решение за автоматизирани доставки от онлайн магазините в България. Новият модул за доставки с In Time е достъпен във версия 5.0 на Summer Cart. Чрез него платформата за интернет магазини се свързва автоматично със системата на In Time и позволява на Интернет търговците да изпълняват за секунди многобройните рутинни задачи, свързани с доставката на поръчаните стоки. Търговците спестяват време и оптимизират своята дейност, а техните клиенти получават по-бързо и качествено обслужване. Цялостната интеграция на Summer Cart с дейността на In Time включва екстри като автоматично изготвяне на товарителници, изпращането им в PDF формат, отбелязване вида на стоката и други иновативни функции.

„Интегрираната платформа за доставки с In Time при поръчки от интернет магазини ще открие нови възможности и ще улесни българските онлайн предприемачи. Summer Cart има повече от десет модула за доставки с куриерски фирми. На пазара сме вече десет години и сме доказали, че се грижим за удобството на клиентите си, вслушваме се в желанията им и ги изпълняваме. Неотдавна получихме приз за „Разработване на софтуер“ от списание Forbes, който е поредното доказателство, че платформата ни за онлайн магазини е иновативна и предпочитана от редица големи български компании. Наскоро открихме и офис в Истанбул, поради голямото търсене на Summer Cart в Турция. Продължаваме да се развиваме в правилна посока и клиентите ни го оценяват“ - заяви Георги Мирчев, изпълнителен директор на софтуерната компания Mirchev Ideas, която е създател на Summer Cart.

В лицето на куриерската компания In Time онлайн предприемачите получават надежден партньор с мрежа от общо 35 бюра, която покрива 100% от територията на страната. Модулът за доставка с In Time предлага множество нови функционалности като изчисляване в реално време на куриерските такси за доставка до адрес и до офис на In Time, както и информация за това кога е приета и предадена пратката. Oнлайн търговецът може автоматично да подготвя товарителници, директно от административната област на своя онлайн магазин. Освен това при подготовката на всяка товарителница има пълна гъвкавост - търговецът контролира директно от Summer Cart допълнителните параметри и услуги за всяка отделна пратка, като обявена стойност, преглед и тестване на стоката преди плащане и други.

Освен това с новия модул за доставка в Summer Cart онлайн търговецът може да задава началната точка, от която се изпраща пратката (от офис на In Time, от предварително зададен адрес или от нов адрес). Чрез функцията „Единна ставка“ търговецът може да задава фиксирана сума за всяка доставка. Той може също да отбелязва по свое желание вида на стоката, както и специфични характеристики – например дали тя е чуплива и дали е застрахована. Освен това модулът позволява на търговеца, да избере дали да използва населени места от системата на In Time, или да ползвате вече зададените такива в Summer Cart.

Повече за модула In Time може да намерите на адрес:
http://www.summercart.bg/page/99/modul-in-time.html

Повече зa Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 1500 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди, Еконт и In Time, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за Summer Cart ще намерите на адрес: http://www.summercart.bg/.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://www.summercart.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1117