Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
26 Юни 13, 12:21 / Автор: Фирма ГенСофт е производител и доставчик на софтуер и софтуерни услуги от 15 години на българския пазар. Дейността на фирмата се разраства постоянно - в началото на месец юни 2013 фирмата откри офис в Бургас и така има вече 6 офиса в страната - в София,
GenSoft купува 4 нови автомобила Toyota Aygo
Ръководството на фирма ГенСофт сключи договор за поръчка на 4 нови служебни автомобили от официалния дилър на Тойота ТМ Ауто.
Фирма ГенСофт е производител и доставчик на софтуер и софтуерни услуги от 15 години на българския пазар.

Дейността на фирмата се разраства постоянно - в началото на месец юни 2013 фирмата откри офис в Бургас и така има вече 6 офиса в страната - в София, Варна, Пловдив, Русе, Габрово и Бургас.

Основният продукт - складовата програма MoneyWorks е спечелил доверието на повече от 9000 потребителя, а отличното им обслужване е приоритет на фирмена политика. Затова логично с разрастването на фирмената дейност се наложи обновяване на автопарка и закупуване на нови автомобили на служителите и търговските представители.

Проучването и обсъждането на различните модели автомобили доведе до логичния избор на най-подходящата градска кола -Toyota AYGO, един много фешън малък автомобил. Неговата маневреност, надежност и икономичност са сред основните причини ръководството на фирма ГенСофт да го предпочете за служебен автомобил.
Изгодната промоция по време на Автомобилен салон София 2013 и предложените условия от дилъра на Тойота TM Auto станаха причина да се стигне до подписване на договор за поръчка на първите 4 нови автомобила Toyota в понеделник 26.06.2013г. в офиса на фирмата София Запад.

Фирма ГенСофт очаква в най-скоро време доставката на новите служебни автомобили и се надява, че използването им ще донесе удоволствие за служителите и удоволетворение от експедитивното обслужване на клиентите.

За Контакти: Валя Маринова, marketing@gensoft.bg

Източник: http://gensoftblog.blogspot.com/2013/06/gensoft-zakupuva-4-novi-slujebni.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1357