Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
03 Юли 13, 11:31 / Автор: CKBB
ASUS представи серията видео карти GeForce® GTX 760 DirectCU
GeForce®GTX 760 DirectCU II, GTX 760 DirectCU II OC и GTX 760 DirectCU Mini се отличават с ненадминато представяне и охлаждане за всички форм фактори
ASUS представи видео картите GeForce® GTX 760 DirectCU II, GTX 760 DirectCU II OC и GTX 760 DirectCU Mini, базирани на последната 28nm NVIDIA® GPU технология. Те използват 1152CUDA ядра и имат 2GB GDDR5 с 256-битов интерфейс. Ексклузивното DirectCU охлаждане гарантира до 20% по-ниска работна температура и двойно по-тиха работа в сравнение с референтна GTX 760.

Картата DirectCU Mini е създадена специално за компютри с малък форм фактор и ситуации, в които геймърите се нуждаят от повече свободно пространство в кутията, но без компромис по отношение на работата. Тя използва CoolTech вентилатор за по-ефективно отвеждане на топлината и осигуряване на по-ниска температура.

Всички видео карти притежават ексклузивни Super Alloy Power компоненти, предназначени за тежки натоварвания и увеличаващи живота на продуктите. Използваната конструкция Direct Power от своя страна осигурява подобрена стабилност, по-ниско съпротивление и температура на печатната платка. Овърклокингът е улеснен от функцията GPU Tweak за интуитивно регулиране на настройките на видео картата.

ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II OC: нова добавка към серията видеокарти
GeForce®GTX 760 DirectCU II OC поддържа игри, използващи последния DirectX® 11. Тя работи при оптимален boost от 1072MHz на ядрото и използва 2GB видео памет при 6008MHz GDDR5.

Ексклузивното охлаждане DirectCU II осъществява пряк контакт с графичния ускорител посредством медни тръби и така поддържа до 20% по-ниска работна температура в сравнение с референтната. Двете 80-милиметрови перки са прецизно тествани за минимизиране на шума и работят до два пъти по-тихо. В допълнение, вентилаторите са защитени от натрупването на прах и влага с цел да работят безпроблемно по-дълго време в сравнение с референтните.

Картата използва ексклузивната Direct Power конструкция, която й осигурява подобрена стабилност и работа, намалявайки импеданса. Печатната платка също работи на по-ниска температура благодарение на подобреното отвеждане на топлина чрез повече канали.

Super Alloy Power компонентите включват здрави кондензатори, дросели с бетонни сърцевини и MOSFET транзистори, които използват материали, издържащи на високи температури и силно натоварване. Висококачествените компоненти увеличават живота на картата с до два пъти и половина спрямо референтния.

Ексклузивната функция на ASUS GPU Tweak осигурява на потребителите единен и интуитивен контрол за овърклокинг и тунинг на видео карата. Потребителите могат да задават специални профили за любимите си игри, да сменят скоростта при графичния ускорител и паметта, да регулират оборотите на вентилатора за охлаждане и да задават прагове за консумация на енергия.

ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU Mini: първият малък форм фактор GTX 760
Инженерната мисъл на ASUS пренася последната NVIDIA® GPU технология и в гейминг компютрите с малък форм фактор. Новата карта следва примера на успешната ASUS GeForce® GTX 670 DirectCU Mini, гарантирайки непроменено представяне при умалени размери. С големина едва 17 х 12 х 4 сантиметра, GeForce® GTX 760 DirectCU Mini пасва лесно във всяка претъпкана кутия и представлява оптималния избор за mini-ITX. Ядрото работи на 1072MHz с 6008MHz 2GB GDDR5.

Корпусът на DirectCU разчита на vapor chamber термален дизайн с плоски тръби за по-бързо и равномерно отвеждане на топлината. Патентованият CoolTech вентилатор използва комбинирана перка, за да осигури въздушен поток във всички посоки и да редуцира шума.

Direct Power, Super Alloy Power и GPU Tweak са също част от GeForce® GTX 760 DirectCU Mini, предоставяйки на потребителите пълен набор от ексклузивните технологии на ASUS.

Наличност & Цена

Предлагането на ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II и GTX 760 Direct CU II OC в цял свят започва от първата седмица на юли. GeForce® GTX 760 DirectCU Mini се очаква в края на същия месец. Наличностите и цената се различават в отделните държави.

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4868