Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
02 Юли 13, 23:11 / Автор: LG
LG Optimus G Pro получи отличие за най-добро LTE устройство на LTE World Summit 2013
LG Optimus G Pro грабна награда благодарение на своите иновативни техничес-ки характеристики и впечатляващ дизайн
София, 02 юли 2013 г. – LG Electronics (LG) обяви, че 4G LTE смартфонът от ви-сок клас Optimus G Pro е получил наградата за най-добро LTE устройство - Best LTE Device/Handset, на LTE World Summit 2013. Това отличие е признание за не-вероятните LTE възможности на устройството; неговия богат набор от функции; лекотата на използване и елегантен дизайн.

Деветото издание на LTE World Summit се проведе от 24 до 26 юни 2013 г. в Амс-тердам, Холандия. Събитието е водещо в областта на 4G технологиите и ежегодно привлича експерти и лидери в индустрията от цял свят. С над 3 000 посетители, 250 гост-лектори, повече от 125 участници в изложението и голям брой представители на печатни и онлайн медии, LTE World Summit 2013 се превърна в едно от най-мащабните издания на форума до момента.

Благодарение на активното изграждане на високоскоростни мрежи от четвърто поколение, все повече потребители могат да се насладят на съдържание с високо качество на своите мобилни устройства. Развитието на инфраструктурата стиму-лира търсенето на LTE смартфони, които да гарантират невероятно зрително из-живяване. Награденото устройство на LG Optimus G Pro разполага с мощен про-цесор Qualcomm Snapdragon 600, 5,5- инчов1080p Full HD IPS дисплей и множес-тво удобни функции, с които осигурява на потребителя бързина на работа, качес-тво на картината и интуитивен интерфейс.

„За нас е чест и удоволствие да бъдем отличени с тази престижна награда,“ каза Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Optimus G Pro отлично илюстрира стремежа на LG да предлага на своите клиенти възможно най-добрите мобилни технологии и потре-бителско изживяване. Далеч от идеята да почиваме на стари лаври, вече работим целенасочено за създаване на следващо поколение LTE устройства и мрежови те-хнологии.“

Optimus G Pro се характеризира с най-доброто от LTE технологиите на LG. Уст-ройството може да работи в различни LTE честотни диапазони, което го прави съвместимо с всяка LTE мрежа по света. Телефонът е четирибандов и поддържа както 2х2, така и 4х2 MIMO конфигурации. Optimus G Pro позволява бърз и безпроблемен обмен на данни благодарение на възможността да превключва между W-CDMA и LTE мрежи. Светкавичният трансфер на информация, който новите LTE мрежи позволяват, в комбинация с мощния 1,7 GHz процесор, предлагат на потребителя да се наслади на невероятно мултимедийно изживяване и мултитаскинг функционалности.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1359